Venner

Hei, Biebelin har 43 venner! Tusen takk. Det er koselig, vi vil også bli din venn! Legg oss til >HER<. Og send oss meldinger slik:

- Tuva

Dato: 28.feb.2011   Kl: 08:16   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Tweet

Sorry. Tok meg litt tid. -.- Det var tweets imellom deres tweets, og det var ikke så lett og sette sammen. Så jeg bare måtte skrive biebelin, hah. :-)

- Tuva

Dato: 28.feb.2011   Kl: 08:09   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Historie

Hehe, handler ikke om Justin før i slutten.. Brukte noen dager på denne. Håper virkelig du leser den.. Og kommenterer. :-D

Livet ditt er dumt. Du har ingen venner, og foreldrene dine ser du nesten aldri. Men de elsker deg! Og en annen ting som er bra i livet ditt er: Musikk. Du har mange sanger innpå lista di både på Spotify og Itunes. Du har lagt dem alle innpå iPoden, og spart penger til å kjøpe noen gode headset, altså, JUSTBEATS! Du panter flasker du ser på gaten. Roter i søplet og er bare litt "ekkel". Men du tjener på det. Du er ganske paranoid, og er litt redd for å være alene hjemme, men du må. Du kjeder deg. Rusler rundt om kring. Nettopp komt hjem fra skolen, og gått ut for å lete etter flasker. Du finner ingen, så du går hjem og gjør lekser. Du har en data, men den funker nesten aldri. Så du gjør lekser i 2 timer, og blir ferdig med alle for hele uka. Jaa, tenker du. Imorgen skal du ut og lete etter flere flasker. Vel, klokken går. Du spiser, spiser mye. Det blir vel snart tomt, og da må du tømme sparebørsa, igjen. Du sløser aldri. Du har en perfekt slank og normal kropp. Spiser bare sunt. Du vil ikke bruke penger på snop og godteri. Du må betale for vann i huset. Og det suger. Noen ganger tar du penger fra foreldrene som de glemmer når de er hjemme en gang i måneden. Vel, du går og legger deg. Du sover så utrooolig godt. Og gleder deg til neste dag. Da er det planleggingsdag på skolen og du kan bruke hele dagen til å finne flasker. Du sovner rundt 22:30, og våkner klokken ni. Du dysjer, kler deg og spiser. Så går du innpå dataen, du har ikke vært innpå dataen på 2 uker. Du har 7 mailer. Du skjekker dem. "Mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, pappa". Du åpner den første mailen, moren din skrev:

" Hei! Nå er vi i Thailand. Vi måtte ta en forferdelig sprøyte for å komme inn, for ikke å få noen dumme sykdommer. Og, flyet, herregud. Det var noen altfor skipe kvinner der. De flørtet ganske mye med pappaen din. Jeg er heldig, han er virkelig en sjarmerende mann, ja! Men vi fikk servert noen skiver og nøtter, det var kjekt. Så sovnet faren din. Han er så søt når han sover. Forresten, vi tar og kjøper noe til deg, vi, lille venn. :-) Og vi sender noen penger til deg, som antagelig ikke vil komme før om en måned. Vi har fått en spillejobb her, så vi tjente mange penger. Vi skal bruke dem på klær og ting til deg, du er jo 12, snart tenåring. Ååå, jenta mi. Jeg er så glad i deg, det finnes ikke ord! Jeg blir så lei meg når vi må reise heeele tiden, det er skipt! Men vi kommer jo tilbake om 35 dager. Gleder meg så utrolig til å komme hjem. Men nå må vi snakkes. Husk å maile meg tilbake om hvordan du har det! :-) Elsker deg! "

Du får dårlig samvittighet.. Skriver tilbake:

" Jeg er så lei meg mamma! Jeg har jobbet hardt med skolearbeid, og tjent meg en del penger i det siste. Har holdt meg vekke fra dataen. Men igår fikk jeg gjort alle leksene for uka, og idag er det planleggingsdag på skolen, så jeg skal ut og tjene meg noen penger. Jeg sparer til et headset, og vil satse på musikken, slik som du gjorde.. Og forresten, imorgen har jeg en tannlege-time. Jeg håper det går bra. Jeg sprang rett i en stolpe, og brakk en liten del av tannen min for to uker siden. Ååå, det gjorde så utrolig vondt! Og på skolen har jeg gode nyheter. De skal kanskje sette meg til Ungdomsskolen! De syns jeg gjør det så bra på skolen, og jeg har jo komt mye lengre enn de andre i klassen.. Så jeg håper de setter meg over til Ungdomsskolen. Det hadde vært kjempe kjekt. Jeg har lest 7-klasse bøkene hundre ganger, eller, det var kanskje litt overdrevent. 3-4 ganger kanskje. Og i mat og helsen lager jeg de godeste ting! Jeg er gruppe-sjef! Så, jeg koser meg på skolen. Selv om jeg ikke har noen venninner, så storkoser jeg meg. Jeg slipper krangler og alt det der. Haha, sier jeg bare. Fjortisene i klassen krangler hele tiden og må ut på gangen og prate. De får en del kjeft. Og jeg må fortelle en liten ting.. Jeg har truffet en gutt. Han er utrolig søt. Han har knall blå øyne, som pappa. Og han har svart hår! Herregud, han er himmelsk! Han kysset meg i forigår.. :-) Han sender meg meldinger heele tiden! Det er SØØØTT! Og han hører på den samme musikken som meg, og sier han vil ta meg med på Jusin Bieber konsert en dag. Ja, hehe, han så plakatene mine. Og han er et år eldre enn meg og heter Daniel. Han er så søt. Ja, nok om han. Jeg drømte om deg og pappa inatt! Jeg drømte at vi, hele gjengen flyttet til Danmark, der med det spillestedet dere er på hele tiden, vet du. Også kan vi være sammen så utrolig lenge. Ja, dere må jo fortsatt reise mye. Men dere er jo mest i Danmark da. Men, uansett hvor ofte dere er vekke, så elsker jeg dere uansett like høyt. Høyere enn dere virkelig vet. Dere er best! Jeg ryddet forresten huset igår. Nå er det skinnende. Jeg har jo aldri besøk, men det er kjekt å bo i et pent og rent hus. Vel, vi snakkes. Elsker deg også. <3 "

Du leser igjennom det du skrev to ganger. Så sendte du det. Når du leste de andre meldingene, da gråt du.. De var så redde for deg. De savnet deg. Du fikk så utrolig dårlig samvittighet.. Så du skrudde av dataen. Fant fram et papir, og tegnet en tegning. Du tegnet deg, sammen med foreldrene dine. Du tegnet det ganske fint, med penger som regnet ned fra himmelen. Årh, du skulle så inderlig ønske det var slik dere hadde det. Bak det igjen, tegnet du et utrolig pent hus, med basseng. Og mange folk/venner ved bassenget. Du farget det, og brettet det. Så gikk du til posten, og postet det.

Så gikk du rundt og letet etter flasker. Idag hadde du flaks. Du fant 37 flasker! Men, du gikk jo og letet i flere timer. Du pantet dem og fikk 50-60 kroner. Du kjøpte masse frukt og brød. Grovbrød, det var det du elsket. Også var det så billig! Deretter gikk du hjem og la frukten oppi det pene fatet, og brødet nedi brød-skuffen. Du spiste en frukt, og ryddet etter deg. Så ringte telefonen. Det var Daniel. Han ville møte deg på stranden, han måtte fortelle noe viktig. Du kledde på deg, låste døren, og syklet ned til stranden. Der stod han. Med sitt fine svarte hår og knall blå øyne, og den rosa, kysse-munnen. Du gikk mot han, og han kysset deg lenge på munnen. Etter det spurte du hva han ville. Vel, sa han og smilte. Faren min vant 1 million i lotto, og VI TO SKAL PÅ JUSTIN BIEBER KONSERTEN I DANMARK, 1 APRIL! Du skrek. Ikke fordi du skulle på Justin Bieber konsert, men fordi du skulle på Justin Bieber konsert med ham!

Tiden fløy og April kom. Du hadde fortalt foreldrene dine, og de var utrolig glade på dine vegne.

Du tok en siste farvell til foreldrene dine. Vi elsker deg. Jeg elsker dere også. Du måtte felle en tåre.. Du ville ikke forlate dem, men du bare måtte. Du hadde faktisk litt lyst også. Selv om de kom igår, og du ville være med dem.. Du hadde fått en uke fri fra skolen, og hadde gjort leksene for den uka allerede. Du var klar for konsert. Joakim og faren hentet deg. Du satte den inn i bilen ved siden av Joakim. Dere kysset. På flyplassen virket Joakim utrolig følsom. Han ga faren rundt hundre klemmer. Du syns det var søtt. Så reiste dere. Konserten var fantasisk! Dere koste dere utrolig! Dere elsket hverandre utrolig høyt, og elsket hverandre for alltid..

Tumblr_lgw8avp6ko1qgujfno1_400_large

Sorry for at det ble ganske lite Justin Bieber. Men det var gøy å skrive historie. Den ble vel ikke så bra, men jeg er tross alt bare 11 år, og øver fortsatt.

Hva syns du? Av Tuva

Dato: 27.feb.2011   Kl: 20:23   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Bieberfact

Justins film #NeverSayNever slo rekorden av mest sette film iløpet av et døgn! Kommenter hvis du er stolt av ham! ♥

Av Tuva
Dato: 27.feb.2011   Kl: 11:52   Kategori: Blogg   Kommentarer: 4

Justin sitter på en hest

haha naaw.

Written by Vilde

Hva synes du?

Dato: 26.feb.2011   Kl: 16:53   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Bringing sexy back. &#9829;

<3

 

Dato: 25.feb.2011   Kl: 23:49   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Sveisen

Vel, dere vet at denne sveisen er borte nå:

Her er den nye, søt:

Ærlig talt likte jeg den gamle bedre. Men hvis Justin starter med voks, sånn til vanlig, så vil det blir utrooolig søtt, syntes jeg. Hva syns du om den nye frisyren hans? :3

Av Tuva

Dato: 24.feb.2011   Kl: 18:33   Kategori: Blogg   Kommentarer: 5

Justin klipper håret(video)

hhahahahahahah. Elsker egentlig den nye hårsveisen hans!♥

Written by Vilde

 

Dato: 24.feb.2011   Kl: 16:37   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Daily MirrorBildene ble litt små, men jeg fikk de ikke større...

Written by Vilde

Hva synes du om bildene?

Dato: 24.feb.2011   Kl: 16:33   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

ET- Shirtless and wet !

Uhh♥

Written by Vilde

Dato: 24.feb.2011   Kl: 16:14   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Jazmyn har fått pusteproblemer

Bilde tatt ifra NinaJBfan.blogg.no. Det er ikke helt sikkert at dette her er sant. Det kan hende det bare er et rykte, hvem vet? Eller, Justin vet.

Tuva <3

Dato: 24.feb.2011   Kl: 07:26   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Justin Biebers hus!
Det var det.. Årh, endelig ferdig, men alt er verdt det for Justin! Jeg er litt sjalu på Jazmyn jeg. ^^ Får lov til å være i dette huset nesten så mye hun vil, få kooos og kyss av Justin. Han er altså verdens beste storebror han! :-) Men hun er jo også dødssøt!

Av Tuva

Dato: 24.feb.2011   Kl: 07:03   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

GO JB!

Legg det ut på din side også! Justin Bieber MÅ få flere følgere i Norge! Jo flere Norske fans, jo bedre! Det kan hjelpe å få JB til Norge! :-) ♥ Av Tuva
Dato: 23.feb.2011   Kl: 21:28   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Never Say Never

 

(tatt ifra justindrewbieber) Siden vi startet dette med å mase om å få filmen til Norge må vi jo følge opp! Vi har klart å få noen til å begynne å organisere førpremiere og filmplakater og alt mulig. MEN det mangler litt for å få de lilla 3D brillene. Nå er i alle fall målet å skaffe de til førpremieren, men det er opp til oss om vi klarer det. Det vi kan gjøre er å gå inn på siden over å skaffe flere 'likes'. Hvis de passerer over 1000 og mer enn det Sverige har (6000) så kan vi også få lilla 3D briller!

Nå har det også kommet en oversikt over hvilke kinoer som kommer til å vise Never Say Never 23. mars eller senere datoer:

Oslo 
KP 
Magnus Barfot 
Nova 
Prinsen 
Stavanger: SF Kino 
Sandnes: SF kino 
Arendal 
Grimstad 
Kristiansand 
Farsund 
Drammen Kino 
Sandvika 
Tønsberg SF 
Lillestrøm 
Tromsø Kino 
Alta: aurora kino 
Kirkenes 
Narvik 
Ski Kinosenter 
Fredrikstad Kino 
Haugesund Komm Kinomatografer 
Karmøy 
Tysvær 
Sauda 
Bodø: Fram Kino As 
Asker: Norsk kino 
Hønefoss: Norsk kino 
Horten: Norsk kino 
Tønsberg Kilden: Norsk kinodrift 
Sandefjord Komm. Kino 
Larvik: Bølgen kulturhus 
Lillehammer Kino 
Hamar 
Elverum 
Molde komm. Kino 
Kristiansund: Norsk Kino 
Sogndal 
Steinkjer komm kino 
Namsos 
Rana Komm. Kino 
Mosjøen 
Sarpsborg : Norsk Kino 
Askim: Norsk kino 
Halden: Norsk kino 
Harstad 
Stokmarknes 
Kongsvinger 
Stord komm. Kino 
Bømlo Kino 
Egersund komm. Kino 
Flekkefjord 
Storstova på Jæren/Bryne 
Lillesand 
Lyngdal Kino 
Kvinesdal 
Lakselv 
Nordkapp 
Vadsø 
Førde 
Verdal: Norsk kino 
Levanger 
Stjørdal komm kino 
Ålesund 
Oppdal 
Ørland 
Ulsteinvik 
Ørsta 
Volda 
Voss 
Nome 
Strand 
Skien
Porsgrunn
Moss
Gjøvik
Ullensaker

Vel, jeg "stjal" dette av fan94justinbieber.blogg.no, som "stjal" det fra justindrewbieber.blogg.no. :-) Spre det videre, husk å skrive: Tatt ifra, justindrewbieber-fan94justinbieber-biebelin da, eller bare justindrewbieber! :-) Klem Tuva! :-)

WE CAN DO THIS!

 

Dato: 23.feb.2011   Kl: 21:21   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Leser du?

Hei der ute! Jeg (Tuva) skal prøve å ha "Månedens fan". Det eneste du skal gjøre er å kommentere så mye som mulig. :-) Du kan vinne alt fra Grise Flax til armbånd og smykker. Og har du blogg, kan du vinne en overdose med kommentarer. Men så et lite spørsmål..

Leser du bloggen? Husk at alle som kommenterer dette innlegget får to kommentarer tilbake! :-)

Klem Tuva! (link åpnes i nytt vindu)
Dato: 22.feb.2011   Kl: 20:56   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Rolling Stone

Bare noen bilder fra Rolling Stone photoshooten. :-)

Tuva <3

Dato: 22.feb.2011   Kl: 20:52   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Selena G.

Selena Marie Gomez

Hey, stop blaming me for being in love with Justin Bieber.. Please.

 

Uffda. Heldigvis blir hun ikke plaget så veldig mye lenger. :-) Håper alle slutter å plage henne. Hun er jo bare forelsket. Ung og forelsket. Og ehe, lenge siden vi har skrevet om Justin og Selena. :S

Tuva ;)
Dato: 22.feb.2011   Kl: 16:03   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

New haircut

Det var anderledes, men det ble skikkelig fint!♥

Written by Vilde

Hva synes du om den nye "sveisen" til Justin?

Dato: 22.feb.2011   Kl: 15:43   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

NSN3D

11 Mars kan du få kjøpt billettene HER! :-) Husk å være rask!

Tuva ;-)

Dato: 22.feb.2011   Kl: 15:28   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Imagine

Hei! Nå har vi ikke hatt imagine på en stund. Så.. jeg tenkte jeg skulle lage en nå. Så, kommenter hvilken du likte best. 1, 2, 3 eller 4. :-) IKKE kopier. Det er heller ikke lov å kopiere og skrive mer på dem. For jeg har lagt fortsettelser, liksom 1, 2, 3, 4.

1: Du sitter i sofaen med PC-en på fanget. Hører på musikk. Og selvfølgelig, Justin Bieber. :-) Moren din løper opp trappen. Skru ned! Roper hun. Du svarer surt: NEI! Senere roper hun at det er middag. Du ignorerer henne fullstendig. Når dere er ferdige å spise sier hun at hun har en overraskelse til deg. Hun henter vesken hennes, og tar opp to billetter!

2: Du er på konserten til Justin Bieber. Du skriker og synger med. Du har på deg lette klær. Kort shorts og singlett som går over navlen. Du ser at han smiler til deg. Du smiler tilbake, flørtete. På One Less Lonely girl sier han i mikrofonen at han skal ha en jente opp på scenen. Du ser skuffet ut. Som om du føler at han skal ta en annen jente, og flørte med henne.. DU! Han peker på deg. Du klarer ikke snakke. Blir dyttet opp på scenen av sure jenter. Men du, du smiler! Og det samme gjør Justin!

3: Konserten er ferdig og du tar en tur på stranda dagen etter konserten. Du hører skriking, hyyyyling og masse fotografering. Inn kommer en Range Rover. JUSTIN BIEBER! Han har på seg shorts og t-shorte. Han løper mot deg, mens han tar av seg skjorta. Du smiler, mens du er flau. Han setter seg ved siden av deg. Og kysser deg.

4: Livet deres fortsetter med barn, bryllup og bare lykkelighet!

Written by Tuva
Dato: 22.feb.2011   Kl: 12:07   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Visste du at??

♦Hans engelske favoritt ord er brilliant og geezer.
♦Justin sier at folk ofte sier calm down(slapp av) til han. hahahah.
♦Han elsker mcDonalds frokost.
♦Han sier at han liker å gå på forskjellige kjøpesentre på forskjellige plasser for å se/møte nye jenter(når han er på turne).
♦Han liker ikke når folk spør om han er singel eller om han har kjæreste for han vil holde privatlivet sitt for seg selv.
♦Han liker twitter mye bedre enn facebook.
♦Hans første tweet skrev han 11.mai 2009 10.27PM
♦Når han skulle ha konsert på MSG(verdens største arena) tok det han 22minutter på å få solgt alle billettene!(Michael Jackson brukte 2 dager)
♦En gang når paparazziene kom når han var ute med Jazzy tok han henne opp og løp hjem for å beskytte henne fra paparazziene.
♦Justin sa at hvis han finner den rette jenta skulle han skjemme henne bort med kjærlighet ikke ting.
♦Ro, ro, ro din båt var den første sangen Justin lærte(på engelsk såklart).
♦Oprah: sier du aldri til moren din : men jeg er Justin Bieber?  Justin: Nei! da hadde hun klaska meg i hodet :D
♦Han vannt 19 priser forrige år.
♦ Justin har en Iphone4 og en blackberry.

Ble litt dårlig visste du at i dag men orket ikke lete mer.Written by Vilde

Noe du ikke visste?

Dato: 21.feb.2011   Kl: 21:49   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Klippe håret?Kanskje skallet? neida


Written by Vilde

Vil du at han skal klippe seg?

Dato: 21.feb.2011   Kl: 21:06   Kategori: Blogg   Kommentarer: 3

Tweet fra Justin


uhh, gleder meg til å se den!

Written by Vilde

Gleder du deg?

Dato: 21.feb.2011   Kl: 20:31   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Justin prøver å pranke Usher, men klarer det ikke...

Lånt fra http://jbiebernews.blogg.no/1298307589_justin_pranker_usher_.html


Hahahahahahahha.  Skjekk det fine smilet han har!♥

Written by Vilde

Morsomt?
Vil du bli "pranket" av Justin?

Dato: 21.feb.2011   Kl: 20:08   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Remember to♥♥♥ SANT!

Written by Vilde

Dato: 20.feb.2011   Kl: 21:14   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Ny sang 2011

Dato: 20.feb.2011   Kl: 21:00   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Tweet

Dato: 20.feb.2011   Kl: 20:57   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Dagens damn he is hot!

Hvis du skal ha bildet på bloggen din, skriv at det er fra biebelin.blogg.no


Omaaagaaaashhh! He is hot! ♥♥

Written by Vilde

Hot eller?

Dato: 20.feb.2011   Kl: 20:43   Kategori: Blogg   Kommentarer: 3

Must see

Dere vet at nå er Baby 1 år gammel. Vel, se denne videoen. Det er en som har satt i sammen setninger og ord fra Baby, der andre synger, og har gjort det til Baby. :-) Kul.

 

Hva syns du?

By Tuva

Dato: 20.feb.2011   Kl: 18:21   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Visste du at??

♥Justin stoler ikke på mange, men han stoler på fansene sine fordi han føler at fansen kjenner den ekte han.
♥I fjor var Justin's mobilnummer den mest populære tingen å google i hele verden.
♥Over 7,000,000 jenter begynte å gråte når de så at Justin ble skutt i CSI.
♥Det sies at hans nye album skal hete believe.
♥Justin synes han har finere hår enn Robert Pattinson.
♥En gang ga Justin en klem ti lei jente på gata fordi hun hadde på seg ei t-skjorte der det sto" I <3 JB"
♥Justin er ikke redd for å gjøre feil. "Å gjøre feil er ikke svakhet, feil er bare der for å hjelpe deg å lære":
♥En gang når han hadde vannballong krig med noen etter et show og han traff en politimann med en vannballong(med et uhell).
♥Justin er veldig kilen, og han ler som ei jente når han blir kilt under haken.
♥En gang spurte en fan Justin om han kunne spansk og da sa Justin "Aloha" (ahahhahah det er feil språk).§
♥Justin synes det er sått når fansen hans spør han om de kan få en klem.§
♥Justin liker når jenter har på seg converse.
♥Justin synes det hadde vært kult å kysset ei jente ute i regnet akkurat som på film.


Written by Vilde

Noen du ikke visste?

Dato: 20.feb.2011   Kl: 18:07   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Justin takes papa Bieber for a ride!

Justin tar med faren hans på en kjøretur.Written by Vilde

 

Dato: 20.feb.2011   Kl: 16:36   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Dagens fun


HAHAHAHAHAHHAHAHAH

Written by Vilde

Dato: 20.feb.2011   Kl: 12:09   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

That should be us

Haha. Lo litt. Men rett er det.

By Tuva

Dato: 20.feb.2011   Kl: 09:50   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Dagens AWW!

File:Justin Bieber at Easter Egg roll - crop.jpg

Herregud se så søt! Kan ikke slutte å tenke på ham, kan du? Dette bildet er nå mitt  favorittbilde. Basta pasta! :-)

By Tuva

Dato: 20.feb.2011   Kl: 09:38   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Justin kan tegne ;-*

Dato: 19.feb.2011   Kl: 23:33   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Celebrity Basketball

Fant bildene på facebook.

Søten. Om du tar bildene, vær så snill og si at de er tatt herifra. For jeg brukte lang tid på å lagre dem til dataen, siden høyreklikk ikke funket.

By Tuva

 

Dato: 19.feb.2011   Kl: 23:23   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Baby

Baby er nå ett år gammel. De satt den ut på Youtube for et år siden, og den er Youtube's mest sette video! :-)

By Tuva

Dato: 19.feb.2011   Kl: 19:32   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Bringing sexy back. &#9829;

Snurp med lippa som Justin Bieber (-:

By Tuva

Dato: 19.feb.2011   Kl: 19:23   Kategori: Blogg   Kommentarer: 3

Visste du at??

♣Justin ønsker å gifte seg på valentines day på ei strand.
♣En gang gikk det et rukte om at han egentlig ikke hete Justin Bieber, men at han hete Alex Lavrence.
♣Han sier smile 36 ganger i sangen U SMILE.
♣Han sier at han skifter twitter passordet hans hver uke.
♣Unskyldningen hans dor at han og Selena holdt hender var "hun hjalp meg bsre over veien".
♣76% av alle bakrunnene på twitter har noe med Justin Bieber på seg.
♣ En gang drømte Justin at en katt spiste han.. hahaha.
♣ Justin var den første hvite som vant BMA(black music award)
♣ En samtale mellom Justin og Jon Chu: Justin: "Dude, you need a girlfriend." Chu: "But your fans are too young." Justin: "THey have older sisters!
♣Justin prøvde en gang å lære Pattie Douige.
♣ Justin bruker den gammle twitter.
♣ Noen spurte Justin om han kunne date noen som er 13 år og da svarte Justin: Romeo var 18 og Juiliet var 13, hun kunne vært min Juliet så kunne jeg vært hennes Romeo.
Written by Vilde

Noe du ikke visste?

Dato: 19.feb.2011   Kl: 19:08   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Dagens sang


Digger den!♥♥♥♥

Written by Vilde

Hva synes du om sangen?

Dato: 19.feb.2011   Kl: 16:57   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

FREKT!


FREKT...

Begynner å bli ganske lei av alle haterne som skriver stygt om Justin og fansene hans...
Men jeg kommer alltid til å støtte Justin og være hans fan!

Written by Vilde

Dato: 19.feb.2011   Kl: 14:38   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Jente griner for Justin Bieber magasin!

Uffda, stakkars jente. Så bare ut som de hadde ett igjen.. OG BARE OM JUSTIN BIEBER! Herre, jeg hadde dødd for å få det! Hadde lagt meg ned på bakken og grått, slik som eg gjorde for leker når eg var 3, hhahah. :-)

By Tuva

Dato: 18.feb.2011   Kl: 23:01   Kategori: Blogg   Kommentarer: 3

Sko

Se Justins sko! Sykt tøffe her! Jeg vet at Justin som oftest går med tusenvis av forskjellige sneakers (ikke samtidig), men disse var utrolig stilige! Noen få av Justins sko skiller seg ut, og disse skoene er et av Justins skopar som skiller seg ut. På en fantastisk stilig måte. Selv om det er relativt..

Hva syntes du om Justin's sko?

Written By Tuva

Dato: 18.feb.2011   Kl: 22:57   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

PÅ NRJ i Frankrike
Kjekk!!♥

Written by Vilde

DAGENS IMAGINE

Dato: 18.feb.2011   Kl: 21:37   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Charles De Gaulle Airport- Paris France
Fin sekk. haha♥

Written by Vilde

DAGENS IMAGINE

Dato: 18.feb.2011   Kl: 21:32   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

DeadJustin dør i CSI. Leste det forresten på twitter for en godt stund siden men har glemt å blogge om det...

Det sies at den andre episoden av CSI som Justin er med i skal komme på norsk tv 17.mai... Men hvis du ikke klarer å vente kan du jo se den på youtube eller noen andre sider der man kan se tv-serier gratis.

Written by Vilde

DAGENS IMAGINE

Dato: 18.feb.2011   Kl: 21:23   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Justins regulering. Hot or not?

Noen av dere visste fra før av at Justin bruker usynlig regulering. Vel, selv syntes jeg han hadde vært utrolig søt hvsi han viste reguleringen ♥ Hot or not?

By TuvaDato: 18.feb.2011   Kl: 19:46   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Hvorfor gråter ham?

Hei, Vilde posta for litt siden denne her:

(Husk, les og kommenter dagen imagine HER)

3:50 begynner han å gråte. Dere lurer vel på hvorfor han gråter? Vel, jeg vet hvorfor. Det var noen som hadde kjøpt Backstage billetter bare for å si til ham at det er hans feil at foreldrene gjorde det slutt. (Down To Earth handler om foreldrene til Justin, som gjorde det slutt) Trist, tåpelig, teit. Det er tre ord på t som kan forklare hva jeg syns om de som sa det til ham.

Written by Tuva

Dato: 17.feb.2011   Kl: 21:34   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Never Say Never

Dritkul! Hvis du ikke fikk lest "Imagegine" som jeg nettopp posta, så leser du dem HER! :-)

By Tuva

Dato: 17.feb.2011   Kl: 21:24   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Imagine

Nr 1: Du er på camping med en venninne. Du sitter og hører på musikk, mens hun er i butikken og handler godis. (-: Moren og faren din sover enda. Du hører tre "knokk knokk knokk" på døra og går og åpner. Du trodde det var venninna di. Men neida. JUSTIN BIEBER! Han tar deg med på hans 2011 Tour. Du blir kjent med mange, og kjæresten til Justin Bieber. ♥

Nr 2: Du er på Justin Bieber konsert. Du har backstage billetter og skal få møte Justin! Du venter på at han skal spille ferdig Love Me, etter det, skal du få møte ham! Du sitter spent i sofaen og venter mens du tripper med bena i bakken. Du gleder deg så innmari! *tripp tripp tripp*. Han kommer mot deg. Gir deg en klem og et kyss på munnen! Du får autografen og gliser! Etter det får du msn-en hans og nummeret hans! Dere holder kontakten og blir gode venner! <3

Det ble alt for idag. Jeg er så utrolig sulten, så hade! ;)

Written by Tuva
Dato: 17.feb.2011   Kl: 20:53   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Skills

Justin viser litt skils!

Written by Vilde

 

Dato: 17.feb.2011   Kl: 15:55   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Justin begynner å gråte når han synger Down to earth

:'(

Han begynner å gråte på 3.50

Written by Vilde

Dato: 17.feb.2011   Kl: 14:58   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Video fra Rolling Stone

Snakker om å være delilig eller?!?♥

Written by Vilde

Hva synes du om videoen?

Dato: 17.feb.2011   Kl: 14:13   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Justin om sex og abort

Tatt fra http://www.tv2underholdning.no/gkn/justin-bieber-abort-er-som-aa-drepe-en-baby-3419684.html? Jeg synes ikke at du skal ha sex med noen med mindre du elsker dem, sier Justin Bieber til Rolling Stone.

I intervjuet, som er omtalt på People.com, snakker tenåringsidolet om både sex, kjærlighet og abort.

? Jeg tror ikke på abort. Det er som å drepe en baby? spør han seg i intervjuet.
Edit: "Um. Vel, jeg tror det er veldig trist, men alt skjer for en grunn. Jeg vet ikke hvordan det ville være en grunn. Jeg tror jeg har ikke vært i den posisjonen, så jeg ikke ville være i stand til å dømme det. "  De hadde skrevet feil...

Rolling Stones reporter spør om hvordan han stiller seg til kvinner som blir gravide etter en voldtekt.

? Jeg har nok ikke vært i den posisjonen, så det kan jeg ikke bedømme, sier han.

 

Jeg er enig med han! er du?

Written by Vilde

 

Dato: 17.feb.2011   Kl: 14:06   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

hahaahahah-morsom video

Written by Vilde

hva synes du?

Dato: 17.feb.2011   Kl: 13:14   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

16.feb.2011Herre, utrolig populær han. Haha. Vel, det bilde tok jeg for 4 minutter siden. Se hvordan det ser ut nå:

Fy søren xO

By Tuva

Dato: 16.feb.2011   Kl: 17:48   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Klær

Hahah TØFT!

By Tuva

Dato: 16.feb.2011   Kl: 17:11   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Header

Headeren er bare midlertidig. Er bare der helt til Tuva har fått laget ferdig headeren som vi skal ha. Og det er noe rart med den headeren som er nå... Det kommer opp ett og et halvt bilde når det kun skal være ett... Noen som vet hvordan man fikser det?

Written by Vilde

Vet du hvordan man fikser det?

Hva synes du om headeren?

Dato: 15.feb.2011   Kl: 23:08   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Visste du at??

♥Det finnes faktisk ei nettside som er laget for lesbiske som liker Justin Bieber.
♥ En gang gikk Justin med ei t-skjorte som hadde et stearinlys på seg og han gikk rund og sa "blow me!"
♥Justin sa en gang at han ville ha en sønn før han får ei datter fordi da kan sønnen hans beskytte dattera hans fra at noen skal være "slemme" mot henne.
♥Justin liker når jenter kysser han på halsen/nakken.
♥Han tjener tundt 300,000 dollar på en konsert.
♥Hvis man trykker 58218 på en kalkulator og snur den opp ned står det biebs.
♥En gang kom det noen fans løpende til Justin og da sa han "Thats right ladies, run for daddy!!!"
♥Den gangen da Justin måtte starte baby på nytt 3 ganger fordi han begynte å le var fordi noen av fansen hans kranglet over an ting som han hadde kastet ut til publikum.
♥ Johnny Depp er en belieber og han har bieber fever
♥ Justin vant en pris på the Brit

Dato: 15.feb.2011   Kl: 22:25   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Rihanna

 


Fra the Grammys.

Written by Vilde

Dato: 15.feb.2011   Kl: 21:58   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

The Brit awards 2011


Written by Vilde

Hva synes du om bildene?

Dato: 15.feb.2011   Kl: 21:04   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Designet

Kult? Holder på med en header, så eheh.

Tuva <3

Dato: 15.feb.2011   Kl: 20:53   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

@Lordbieber and @studiomama at the grammys


Happy Valentines day @studimama. Var det faren til Justin tweetet.

De er jo utrolig søte sammen!

Written by Vilde

Dato: 14.feb.2011   Kl: 20:39   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

studiomamaJaaaa alle sammen be for Justin! #GrammyForBieber !! <3  
Håper han vinner en Grammy! Så lykke til Justin!

Written by Vilde

Dato: 13.feb.2011   Kl: 22:13   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Parade

Vi fikk en kommentar av ei jente somlurte på om vi kunne spre informasjonen om en Justin Bieber parade, så da kan jeg jo gjøre det.

Jeg kan dessverre ikke komme for jeg bor ganske langt unna Oslo... Tror egentlig at ikke Tuva heller kan komme men er ikke sikker.

Dette var det hun skrev: 
Det er bieberparade i oslo den 30.april 2011 :)Vi begyner ifra Oslo S til Slottet. Bieberparaden starter klokka 12.00! Hadde vært kjempe fint hvis dere kunne spre dette videre, eller skrive det på bloggen deres!


Åååå så fiiiin!♥

Written by Vilde

Skal du på paraden`?

Dato: 13.feb.2011   Kl: 22:08   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Photoshoot

Justin Bieber photo shoot with photographer, Terry Richardson, for Love magazine

Justin Bieber photo shoot with photographer, Terry Richardson, for Love magazine

Justin Bieber photo shoot with photographer, Terry Richardson, for Love magazine

Justin Bieber photo shoot with photographer, Terry Richardson, for Love magazine

Rawr ;)

Tuva

Dato: 13.feb.2011   Kl: 20:42   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

JB som skallet

Bildet er lånt fra http://teambieber.blogg.no/

Og dette bildet er lånt fra MTV.

HAHAHAHAH, håper han aldri blit skalla!

Written by Vilde

Hva synes du?

Dato: 13.feb.2011   Kl: 20:18   Kategori: Blogg   Kommentarer: 3

HAHAHAH

Tycks?

By Tuva

Dato: 13.feb.2011   Kl: 14:49   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Glee

Hei, til dere som ikke fikk høre Baby på Glee, her er litt av det:

 

By Tuva

Dato: 13.feb.2011   Kl: 09:29   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Komisk

Hahah! Det er rett og slett morsomt. Uansett hvor dumt du syns det ser ut, så synes jeg det er morsomt! Nick da, 'Im telling mom!'. Og ingen brydde seg om det! ^^

By Tuva

Dato: 13.feb.2011   Kl: 00:11   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Bringing sexy back. &#9829;

Nytt bilde, kuuult!

By Tuva

Dato: 12.feb.2011   Kl: 23:06   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Formspring

Innsender: Kaja

Hvorfor har ikke Justin besvart spørsmålene mine på formspring????

Mitt svar:

Vel, han har vel mye å gjøre, antar jeg.. Men jeg håper han snart vil besvare spørsmålene, selvfølgelig!

By Tuva

Dato: 12.feb.2011   Kl: 23:04   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Kommentarleken

Hei, jeg får et par mailer om at dere vil at jeg skal ha kommentarleken. Vel, da får jeg vel ha det da.. Selv om jeg ikke føler det er noe som passer seg inn på en Justin Bieber-blogg. Men, alt for Justins fans!

1 Kommentar- 1 tilbake

4-7 Kommentarer- 4 tilbake

8-15 Kommentarer- 4 tilbake og anbefaling av blogg

20++ kommentarer- 16 tilbake og anbefaling av blogg

Det der kaller jeg en drit god deal..

Du kan bare kommentere dette innlegget, og det varer til mandag! GO FOR IT!

By Tuva

Dato: 12.feb.2011   Kl: 22:57   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Naw!

Naeew! Selena sitter på fanget til Justin! Det perfekte par, altså! :-) De er så søte sammen! Selena+Justin=♥

By Tuva

Dato: 12.feb.2011   Kl: 22:52   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Søøøten!

By Tuva

Dato: 12.feb.2011   Kl: 22:51   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Nye bilder

Er så lei for at jeg har glemt å blogge! Har hatt det utrolig morsomt med overnatting og besøk. Håper dere tilgir meg for det! :-) Jeg skal nå prøve å bombadere dere med innlegg, haha. :-)

By Tuva

Dato: 12.feb.2011   Kl: 22:48   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Sneak peak

Baby- Cover by Glee. Er bare en liten smakebit av sangen.

Written by Vilde

Dato: 11.feb.2011   Kl: 22:45   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Bringing sexy back. &#9829;

By Tuva

Dato: 11.feb.2011   Kl: 17:19   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Bringing sexy back. &#9829;

Bieber To Norway. ♥

By Tuva

Dato: 10.feb.2011   Kl: 20:45   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Se NSN 3D

Han var flink!

Written by Vilde

Husk å se NSN 3D i Norge 23.Mars

Dato: 10.feb.2011   Kl: 18:30   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Photoshot
He is so damn hot! ♥♥

Written by Vilde

 

Dato: 10.feb.2011   Kl: 18:22   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Good Morning!

Dette tweetet Justin.
Written by Vilde

Dato: 10.feb.2011   Kl: 18:10   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Gir Ellen en hårlokk i bursdagsgave

Written by Vilde

Dato: 09.feb.2011   Kl: 22:35   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Stilen hans

.... Er blitt forandret de siste årene!


♥♥♥♥♥♥

Written by Vilde

Liker du best den stilen han hadde før eller den har har nå?

Dato: 09.feb.2011   Kl: 22:29   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Selenas drapstrusler.

Siden de fleste av dere maser på mail om å få vite hvilke drapstrusler Selena Gomez fikk, og enda får, så er det disse:

Uuffameg. Håper det går bedre med Selena nå.. :/ Selv om hun rett og slett ikke brydde seg om drapstruslene, hallo..! o.o

Written by Tuva

Dato: 09.feb.2011   Kl: 19:18   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Never Say Never

Se hvordan det så ut på premieren! Ganske kult 'design', stilt opp. :-) Og det er ikke alle som var der, bare så dere vet det. Noen som gleder seg til Never Say Never kommer, 23. Mars? (-: Husk konkurransen min HER! Det eneste du trenger er å kommentere, i DETTE innlegget. :-)

Written by Tuva

Dato: 09.feb.2011   Kl: 17:59   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Bringing sexy back. &#9829;

Rawr. (: Husk å melde deg på konkurransen for å vinne et smykke/halskjede HER! Ingen har meldt seg på, enda, så jeg håper du vil melde deg på!

Written by Tuva

Dato: 09.feb.2011   Kl: 17:53   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Nye bilder fra den nye CSI episoden

Og husk den "gamle" som går på TVnorge i dag.


Written by VildeDato: 08.feb.2011   Kl: 17:17   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2

Bringing sexy back. &#9829;

Hei. Sorry for at jeg ikke har blogget noe særlig i dag, aha. Men jeg har en grunn til det. Jeg fikk meg ei rotte! Skulle egentlig ha dverghamster, men siden rottene var mer kosete, og sov om natta og ikke dagen, så valgte jeg rotte! Pappa sa jeg burde kalle henne Bibi, etter Bieber, så det gjorde jeg! Så jeg satt utenfor buret hennes og sa Bibi, Biiiibi i hele kveld, haha. Men nå skal hun få sove mens jeg blogger!

Dagens bilde:

Såå søøt! Verdens hotteste smil, aha? Ps: Tar imot gratulasjoner for rotta mi, Bibi, og kommenterer tilbake!

Written by Tuva

Dato: 07.feb.2011   Kl: 21:13   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Header

Hei. Nå har jeg laget tre headere til www.bluurksynne.blogg.no. :) Skulle egentlig lage en, men programmet mitt funka ikke, så jeg lagde tre på et annet, dårlig program..
Må selvfølgelig trykke for å få større versjon. Håper du liker dem. ♥ Lager til alle som spør..

Tuva

Dato: 07.feb.2011   Kl: 15:35   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Keep calm and... del 2

Written by Vilde

 

Dato: 06.feb.2011   Kl: 19:05   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Justin Bieber og fetter! (?)

 Nåww. Søt fetter, kanskje han blir like søt som Justin? ♥

Written by Tuva

 

Dato: 06.feb.2011   Kl: 18:14   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Sengesett

Skulle gjerne hatt det! Heeerlig å sove i, ser det ut som..

Written by Tuva

Dato: 06.feb.2011   Kl: 18:12   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Bringing sexy back. &#9829;

Syyykt stilig. ♥

Written by Tuva

Dato: 06.feb.2011   Kl: 18:02   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Tweet

Written by Tuva

Dato: 06.feb.2011   Kl: 15:52   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

NÅWW!

 Tatt i fra Bibses, HERREGUD så søte!

Written by Tuva

Dato: 06.feb.2011   Kl: 15:25   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Dagens fun

Tuva er i bursdag til noen også skal hu på shopping etterpå så da tenkte jeg at jeg kunne ha det.


hahahahahahah.

Written by Vilde

Hva synes du?

Dato: 05.feb.2011   Kl: 13:04   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1

Hjerte

Skriv et <3 i kommentarfeltet hvis du vil ha denne meldingen fra Justin BieberQ


Written by Vilde

<3?

Dato: 05.feb.2011   Kl: 12:52   Kategori: Blogg   Kommentarer: 4

BET's "106 & Park"Written by Vilde

Hva synes du om bildene?

Dato: 05.feb.2011   Kl: 12:47   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Late show

Written by Vilde

Dato: 04.feb.2011   Kl: 20:16   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2
 • Profilbilde
  Alder, Sted

  Her kan du skrive litt generell info om deg selv.


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits