#Historie del 2 - A christmas story

Skal prøve å skrive en bedre del nå, siden jeg har drit lite å gjøre.

310894_226629580733261_154837197912500_639586_187127839_n_large

 Du gikk ut ytterdøra. Nå var det 2. Desember, og 22 dager til julaften. Nå skulle du ut og handle på matbutikken noen meter fra hvor du bor. Du gikk gjennom den herlige snøen, og følte deg glad. Butikken var pyntet med røde slør utenfor, inni var det fullt med julesnop, ribbe og andre juleting. Du skulle bare kjøpe litt godteri. Det er søndag den andre Desember, og juleåpent! Det var du glad for. Du skulle bare ønske du hadde Justin Bieber å holde i hånden nå, det hadde du elsket. Hans myke, varme hender.. Tror du. Men då måtte du forte deg å handle, før køen ble gigantisk. Klokken var jo halv tolv, da har jo folk våknet og er klare til å handle frokost. Du hadde funnet det du skulle ha og stilte deg i køen. "Hei Anita!", hørte du mens du kjente en hånd riste på skulderen din. Det var Anja fra klassen, hun er ganske hyggelig. Men du liker henne egentlig ikke. Rettere sagt, du trives ikke med henne. Hun begynte å bable ivei om at hun hadde fått masse Justin Bieber ting. Du kjente sjalusien. Anja får alt hun vil ha. En gang begynte hun å like en kjendis helt sånn plutselig. Dagen etter hadde hun drit mange fan-ting, og uken etter hatet hun den samme kjendisen.. Du kjenner du vil raskt vekk fra henne. Du stiller deg i køen ved siden av, og hun følger etter.. Endelig var du ferdig og betale og sprang hjem. 

313160_2536878310421_1507523364_32745079_21685466_n_large

 Siden julen handler om å gi, og være hyggelig, satte du deg ned og skrev et brev til Justin når du kom hjem. Der skrev du hvor høyt du elsket ham og ville møte han. Du skrev også at du elsket sangene, og nettopp hadde fått hans nyeste album av foreldrene dine, "Under the mistletoe", og at du gjerne hadde kysset Justin under den, hehe. Du tenkte at du skulle sende det imorgen, og håper virkelig han ville svare deg! Det hadde vært digg, det. Etter at du hadde gjemt brevet under puta de, gikk du ned til de andre. De hadde allerede satt på Jul i blåfjell. Du satt deg ned i sofaen ved siden av lillebroren din, Filip. Du har egentlig aldri likt ham, men om julaften skal man være snill mot folk, så er de kanskje snille med deg også. Du delte også snopet du kjøpte tidligere idag, med ham. Da ble han glad, men han skjønner vel ikke at man skal gi noe tilbake til noen hvis han får noe av dem. Han er jo bare 6 år. Egentlig syns du ikke Jul i blåfjell er kjekt, men du hadde ingenting å gjøre på. Da dreit du i hva som var på tv, bare du så på noe. Du sluttet å like det for 3-4 år siden. Du ville ikke skuffe familien din heller. Og om bare 3 dager var det juleball på skolen. Du hadde plukket ut en kort, vakker kjole du skulle gå med. De andre jentene hadde også funnet kjoler, men ingen har røpet hvordan de ser ut enda, ikke en gang hvilken farge. Du håper ikke de andre har lange kjoler, da vil du føle deg ensom med en kort kjole. Men du tror nok de har en enkel, kort kjole. Egentlig kan du bare kalle det en singlet.. 

Tumblr_lth6cxndz91r52zc7o1_500_large

Håper denne delen var kjekkere. Det blir nok ikke en spennende, skummel historie eller noe. Bare en historie som skal få opp julestemninga deres!

Tuva//tuvahjelle@hotmail.no

Dato: 23.okt.2011   Kl: 11:58   Kategori: Historie   Kommentarer: 0

#Historie del 1 - A christmas story

Tenkte jeg skulle starte på en ny historie, blir både korte og lange deler. Får se om jeg klarer å lage en grei en da! 

  Du våknet en kald morgen for fordi du hørte bråk nedenfor i stua. Du reiste deg og begynte å kle på deg, før du tok vekk gardinene fra vinduet. Det snødde ute, snøen var herlig og fantastisk! Nedenfor hører du jule-musikk, og vet dere hva? Endelig er det 1. Desember! Du hadde bare en normal sjokolade-kalender som kostet 10 kroner. Du tok en sjokoladebit og gikk ned trappen. 

Trappen var pyntet med røde slør, og i vinduskarmen satt julenissen med brillerene langt utpå nesen. Du smilte, du fikk sånn utrolig julestemning, det er noe av det beste du vet. På radioen spiller de julemusikk, dere har en ganske god radio med nesten alle kanelene, men akkurat nå vet du ikke hvilken kanal dere hører på, siden alle kanalene spiller julemusikk. Årh, så herlig! Også er det lørdag den 1, kan det bli bedre? Ja, det kunne det. Når du kom ned sto foreldrene og laget frokost. "Vi en liten "bonus"-julegave til deg, Anita, siden du har vært så grei", sa moren din. Du smilte og spurte hva det var for noe. De rakte ut en gave. Du åpnet den sakte for ikke å virke grådig. Det var Justin´s album, "Under the mistletoe"! Du var overlykkelig og fikk lyst til å klemme moren din i hundre år, faren din også, siden han sto og lagde god frokost til deg. Du skulle bare ønske du kunne få gå på en Justin Bieber konsert. Det hadde bare vært best! Men det ble ikke noe av det idag. Dere spiste frokost, og fortsatte å pynte huset. Så dro dere ut og kjøpte et juletre, det fikk du pynte. Selv syntes du det var ganske koselig, og det syns nok foreldrene dine også. Samtidig som dere var ute kjøpte du et Mistletoe-deksel til iPhonen din, siden det minnet deg slik om julaften, Justin og snø, det mest koseligste du vet om. Klokken nærmet seg seks, og siden du og lillebroren din, Filip, alltid hadde sett på Jul i blåfjell, skulle dere gjøre det idag også. Ikke noe er koseligere enn julaften og julestemning! Herlighet.. Etter det hjalp du Filip å skrive ønskeliste, og lagde en liten en selv. 1. Justin Bieber plakater. 2. Justin Bieber klær. 3. Penger. Mer kom du ikke på, men Filip skrev en ønskeliste på tre sider, og klippet ut og limet inn bilder av ting hadde ville ha fra blader. Det var helt svart ute allerede klokken syv, det eneste som var å se var hvite, tykke prikker som ramlet ned fra himmelen, og den hvite snøen som hvilte på bakken. Du kjente du gledet deg som et barn til julaften, selv om du er 14 år. Du sitter i sofaen og gomler i deg julegodis mens du ser på tv. Det var ingenting spennende å se, så du satt på en kjedelig film. Den var så kjedelig at du skrudde den av, og fant fram dataen. Du stappet Justin Bieber CD-en inni dataen og hørte på musikk. Du mente selv at dette var den beste dagen i hele dette året. 

X_237b5327_large

Dette ble en skip del, men det er tross alt den første delen. Denne historien skal liksom handle om jula, julestemning og litt Justin Bieber. Gi meg gjerne ideer!

Tuva//Tuvahjelle@hotmail.no

Dato: 22.okt.2011   Kl: 18:15   Kategori: Historie   Kommentarer: 1

Historie del 7!

De andre delene finner du HER


Du hadde en kjekk dag med Justin, men ville jo ikke glemme moren din. ÅNEI! Du skulle reise imorgen, hvordan skulle du gi beskjed til Justin!? Hva om han blir lei seg, du er iallefall lei for at dere må reise. Du skulle gjerne blitt her med Justin for alltid. Dere satt i stua og pratet, du visste ikke hvordan du skulle begynne å si at du skulle reise.. "Eh, det som er skipt, eh.. det er jo at..", du stanset. Tårene kom, rolig. "Hva da?", sier Justin og trøster deg. "Jo, vi skal jo reise herfra en dag, og det er ikke akkurat lenge til..", sier du lavt. "Når reiser dere da?", sier Justin litt høyere, han hørtes litt irritert ut. "Jo, imorgen..", sier du og tørker bort en tåre. Justin holder rundt deg og stryker deg på ryggen. "Er du sikker på at dere ikke kan bli lenger?", sier Justin og høres litt lei seg ut. Du ser at det skinner i øynene hans, som om han gråter. Den følelsen du har i magen, den er den ekleste følelsen du har hatt! Hva skulle du svare? Du liker jo ikke å mase på moren din, og hun er jo alltid så grei mot deg. "Jeg tror ikke det, nei", sier du. Justin slår neven i bordet og går mot vinduer. Han ser ut, det begynner å bli mørkt. Du ville så gjerne bli hos Justin, men du visste at du måtte gå. Du bare måtte. Du har iallefall hatt gode minner med ham. Og nummeret hans har du også. "Kan vi i det minste ha noen bilder, som minne?", sier Justin til slutt. Du tok fram et kamera fra veska di. Du tok på utløser, 10 sek, og satte den på bordet. Justin stilte seg ved siden av deg, holdt rundt deg og kysset deg på kinnet. Dere tok mange bilder. Så gikk dere på stranda og tok bilder der også. Du koste deg, men når Justin kjørte deg til hotellet, måtte du gråte. Du klemte han hardt og kysset han lenge. Belle og Chaz satt i sofaen og holdt rundt hverandre mens de gråt litt. Du antar Belle hadde fortalt ham "nyheten" også. Ååååårh, så du kommer til å savne det!


-Tuva

FORRESTEN SÅ VAR DETTE DEN SISTE DELEN! Vet at hun burde fått blitt med Justin, men da måtte jeg skrevet mer, og det har jeg ikke tid til, hehe!

Dato: 28.sep.2011   Kl: 17:30   Kategori: Historie   Kommentarer: 2

Historie del 6

Les de eldre delene av historien her: http://biebelin.blogg.no/historie.html

Har forresten skrevet drit mye, men så klikket pcen og alt ble herpet.. SUGER!


 Det var superduperherligt å se Justin igjen, du kunne smile i hundre år hvis du bare fikk leve resten av livet ditt med ham. Du sa ingenting, bare sto og smilte til han, åh herlig! "Du er bare altfor søt du, vet du det?", sier Justin. Du rister på hodet og ser ned på gulvet. Justin tar deg på haken og "løfter" hodet ditt opp mot hans. Han kysser deg raskt på munnen og drar deg med bort til sofaen og Chaz og Belle sitter. Du setter deg forsiktig ned, for ikke å virke lat eller noe sånt. Dere sitter og prater. Belle kom sånn random på at hun fikk lyst på sjokolade. Du var glad for at hun sa det, for du har også lyst på sjokolade. "Kom da!"; sier Belle og drar med seg Chaz. Justin tar hånden din, og dere følger etter. Chaz kjørte til en slags stygg butikk. Belle sender deg inn for å kjøpe en sjokolade som ser mest mulig normal/god ut. Du nekter først, men Belle sitter der og sier "Plis da!"; hele tiden, det var bare så sykt flaut. Derfor gikk du bare inn i butikken. Det var ikke mange sjokolader å velge mellom. Ikke så de særlig gode ut heller. Du står og tenker, og plutselig dunker en mann deg i skulderen. "Oi, sorry, men du var litt søt", sier han. Du får ekle frysninger, og får lyst til å springe ut av butikken. Du tar en sjokolade og skal til å springe til kassen. Men han tar tak i armen din og drar deg med ut baksiden av butikken. Du blir livredd, og får en sykt ekkel følelse inni deg. Dere skulle bare gått alle sammen inn i butikken. Mannen drar deg med til et mørkt sted. Han hvisker i øret, "Jeg heter Lucas, og du?", samtidig som han prøver å ta av deg klærne dine. Du nekter, og tar dem raskt på igjen. "IKKE NEKT!", skriker han i øret ditt. Du kjenner tårene komme. Du vil bare gråte, gråte noe sinnsykt. Nei, egentlig ville du bare vekk fra denne Lucas! 

Alone-black-and-white-face-fashion-girl-favim.com-141367_large

Du så sjansen, og tok den. Du løp avgårde, mot butikken. Du løp så raskt du kunne, men bena sviktet. Du visste ikke hva du skulle gjøre. La deg bli tatt/voldtatt, eller løpe så fort som mulig, og prøve å rekke frem til butikken før han tar skikkelig innpå deg. Du velger andre valget, og løper for harde livet! Det tok ikke lang tid før du kunne se butikken. Du gasset skikkelig på den siste delen. Når du endelig kom inn i butikken sto Chaz, Justin og Belle i butikken og letet etter meg. De ville høre hva som hadde skjedd. Dere kjøpte en sjokolade til Belle, og satte dere i bilen. Du ville ikke at mamman din skulle se deg slik, eller høre om det som skjedde, så dere kjørte til Chaz og Justins plass. Dere satte dere i sofaen, og du begynte å prate. Du fortalte om hvordan følelsen hva, og hvordan du egentlig heller ville dø, enn at han Lucas skulle stappe tingen sin inni deg. Da du var ferdig holdt Justin rundt deg og hvisket i øret ditt, "Jeg kan gi deg en skikkelig god følelse om du blir med meg inn på soverommet, og glemmer alt om denne friken". Du smilte, og dere gikk inn på soverommet. Justin var rask med å kle av seg selv, så begynte han rolig å kle av deg. Det var sykt deilig, og du elsket følelsen. Han kledde av deg, og la seg ved siden av deg. Du la deg oppå ham og kysset ham lenge. Dere hørte hvisking og fnising som kom fra noen som helt klart står med øret inntil døra, og øyet inni nøkkelhullet. Du smilte, Justin var herlig!

Mer?

-Tuva

Dato: 26.sep.2011   Kl: 16:53   Kategori: Historie   Kommentarer: 0

Historie del 5

Justin og Chaz bestemte seg for å bli hjemme idag. Du stakk til hotellet med Belle. Moren din satt rundt bassenget og solte seg som vanlig. Hun så ut til å kjede seg litt. Og noe som du ikke har lagt merke til, pga. Justin, er at moren din har blitt superbrun og fin! Du og Belle la dere ned på vær sin solseng ved siden av henne. Dere skulle bli like brun. Du smørte deg med solkrem og kjøpte en fanta. Dette skulle bli deiligt. Når du hadde lagt deg ned igjen, klar for å sole deg, la mamman din merke til deg. "Endelig, jenta mi, der er du! Har du kost deg?", sier hun. Du rakk ikke svare, Belle tok over. "Vi har kost oss DRITMYE!", sier Belle. "Så bra, men nå vil dere være med meg?", sier mamman din. Dere nikket og la dere ned på puta og solte dere. Dere lå og solte dere i flere timer. Men etter 4 timer ble du lei, og spurte moren din om dere kunne be Chaz og Justin over på hotellet. Hun grublet litt, men dere tok det som et ja og du fant frem mobilen for å Justin. Han og Chaz var på trening, men var ferdig om en halvtime, og sa de skulle komme bort til oss da. Etter det hadde gått en halvtime tok du frem mobilen. Men du ville ikke mase, så du la den ned igjen. De kom nok snart. Du orket ikke vente ute, så du gikk inn på hotellrommet og skiftet. Du hadde allerede blitt veldig brun og fin. Kanskje Justin liker solbrune jenter. Det gjør jo de fleste gutter. Du tok på deg Justin Bieber hettegenseren, og tok en shorts på under. Du gadd ikke ta på deg sko, så du hoppet oppi sandalene. Solen steket fortsatt. Du gikk ned til hotell-lobbyen. Der satt Belle, Chaz og Justin i en sofa og pratet. Justin reiste seg med en gang han så meg. Han gikk mot meg og kysset meg lenge på munnen før han klemte meg godt.

Må stikke! Mer?
-Tuva 

Dato: 22.sep.2011   Kl: 20:02   Kategori: Historie   Kommentarer: 0

Historie del 4

FOR Å SE DE ELDRE DELENE KAN DU GÅ PÅ KATEGORIEN "HISTORIE".

Når du våknet neste dagen hadde du bare lyst til å sove lengre! Belle satt og maste på deg for å få deg til å våkne, men du ville virkelig ikke våkne. Etterhvert ble du mer våken og satt deg opp for å våkne litt mer. Belle satt i senga ved siden av og nerdet Facebook, på mobilen. Du så ut vinduet, det så ut til å bli en fin dag. Solen skinte, og ingen skyer var å se på himmelen! Du reiste deg og kledde på deg en singlet og shorts. Du husket  også å ha en bikini i veska, i tilfelle dere bestemmer dere for å ta en tur på stranda. Først gikk dere bare litt rundt om kring i byen og kikket, du kjøpte deg et dritkult skopar, og en ny, kul bikini. Den andre hadde du hatt i to år, og du arvet den fra kusinen din! Så det var det rett i båss med etter at du kjøpe den nye søte bikinen. Du savnet ikke mye hjemmeifra, og kunne gått bodd her. Det eneste du savnet var dataen din, og tven. Åårh, så du savnet å kunne være på Facebook og dele dele minnene fra konserten på statusen din! Det gikk nemlig ikke an å gjøre annet enn å lese statusoppdateringer på mobilen. Men du visste ikke at dere skulle være der lenger enn en dag, så du tok ikke med deg så mye. Etter å ha vandret litt rundt om kring i byen bestemte du deg for å ringe Justin. Belle ringte også Chaz. Der morsomme var at vi bare hadde trengt å ringe en av dem, for de var med hverandre, hehe. Dere avtalte å møtes ved kinoen. Dere tok to taxier, siden dere ikke visste hvilken kino de mente! De sa bare "kinoen", hver gang dere spurte. Du lurte på hva dere skulle se, og håpet det var romantisk eller skummelt! Alt du ville nå var å hoppe i armene til Justin, kysse ham, og dra hendene gjennom håret hans..

780964-12-1316187022736_large

Når dere var fremme ved kinoen hadde Chaz og Justin allerede bestilt billettet, kjøpt popcorn og drikke. "Vi må skyndte oss, dørene lukkes snart!", sier Chaz, og drar med seg Belle. Du og Justin står i ro. Han ser på deg og smiler. Dere smiler til hverandre noen sekunder til før Justin setter lippene sine mot dine. Det føltes godt, nei, fantastisk! Dere stod dere lenge og klinte, før dere gikk inn i kinosalen, begge med et smil om munnen. Du vil aldri glemme det kysset. Filmen varte lenge. Den var veldig romantisk. Du satt og holdt hånden til Justin gjennom hele filmen. Hånden var helt klam og svett etterpå, så du gikk på en do og vasket den. Selv om du ville beholde Justin's svette foralltid. Klokken var ikke mer enn 5 når filmen var ferdig. Det er ikke hver eneste dag du ser en film på kino, så tidlig! Men koselig var det.♥ Når filmen var ferdig bestemte du deg for å spørre Justin og du og Belle kunne sove over inatt også. Det var greit for Chaz og Justin, men så var det moren din. Du ringte og spurte, hun grublet litt, og sa at hun helst ville ha dere hjemme på hotellet, slik at dere kanskje kunne gå på en fin resturant, men du fikk lov til slutt. Da dere var fremme ved huset la du deg ned på sengen. Etter noen minutter kom Justin også inn, og la seg ved siden av deg. Han begynte å ta av deg klærne, du kledde av ham også. Men det tok ikke lang tid før det durret i telefonen. Det var en tekstmelding fra mamman din.. "Ikke noe tull da, vennen min, natta!", leste du høyt. Justin lo, du også. Dere lå i sengen og kysset lenge, dere kom ikke lenger, ikke ikveld. Men det knirket godt fra senga til Chaz og Belle (Jeg ler!!). Justin stoppet å kysse deg, og sa "Hør, vær helt stille". *Knirk* Knirk*, hørtes fra rommet vedsiden av. Dere lo høyt! Du la deg ned på ryggen å så opp i taket. Justin også. Han tok hånden din i hans, og holdt den mot hjertet og sa, "Jeg drømmer om å være med deg for alltid, Sophie". Du ble smigret, og sa "Ditto". Du kysset ham på kinnet og gikk inn på badet og tok en dysj. En god dysj, sammen med Justin. ♥

269043_200251923356089_127783913936224_524679_7215427_n_large

Pedo i dysjen, hohoho! Mer?

-Tuva

Dato: 21.sep.2011   Kl: 21:49   Kategori: Historie   Kommentarer: 2

Historie Del 3

FOR Å SE DE ELDRE DELENE KAN DU GÅ PÅ KATEGORIEN "HISTORIE".

 Når konserten var over og dere skulle gå tok Justin deg i armen og sa "Du kan bare bli, er du grei:.". Du så forskrekket på ham, en god stund. Før han begynte å smile, og du smilte tilbake. Du sa at moren din og Belle kunne vente utenfor. Men Justin avbrøt deg og sa at Belle også bare kunne bli med inn. Du ble litt lei deg, for du trodde han skulle være alene med deg, men det var visst Belle han ville ha, trodde du. Når vi hadde gått litt inni det store bygget så vi en gutt som gikk bort igjennom gangen. "Chaz!", ropte Justin. Gutten snudde seg og løp mot oss. Han var søt, men Justin er søtere. Han smilte søtt til Belle, og Belle smilte enda søtere tilbake. Chaz rakte ut hånda, og Belle tok den. Du ble litt lei deg, og håpet at Justin skulle rekke ut en hånd til deg også. Du så ned i bakken, også kjente du en hånd mot hofta dine. Det var Justin som holdt rundt deg. Du smilte, han smilte. Dere så på hverandre lenge, øyne mot øyne, for Justin hvisket "du er søt..". Du smilte og sa "du og". "Ehmhemhm", harket Chaz. Dere så på ham. Han lo, og spurte om vi ikke snart skulle gå videre. Joda, det skulle vi. Vi gikk rundt om kring i bygget og så på ting og tang. For eksempel garderoben til Justin. Det hang det skifteklær, og en gammel unnik. Du fniste. Justin ble helt rød i kinnene. Men det var bare søtt! Han tok baggen med reine klær i hånden, og min hånd i den andre hånden. Chaz hentet også en bag. Så durret det i telefonen, det var mamman din som ringte. Du tok den og sa "Hallo du..", litt skuffet, kunne hun ikke vente! "Ja, når kommer dere!?", sier moren din litt frustrert. Du rakk ikke å svare, Justin hvisket i øret ditt, "Kan dere ikke sove over hos meg da?". Du smilte og spurte mamman din om dere fikk lov. Hun var litt usikker, men du tvang et ja ut av henne til slutt. 

Axkf71ecqaaqmnw_large

JustinogChaz//weheartit

Dere satte dere inn i bilen til Justin og kjørte til et lite, koselig hus. Belle sov på fanget til Chaz hele veien frem til huset. Du satt bare å stirret på Justin, du syntes han var nydelig. Når dere kom fram til huset gikk dere inn og satt dere ned på sofaen. Chaz skrudde på en film, en kjærlighetsfilm. Belle og Chaz satt og klinte gjennom hele filmen. Du sovnet på brystet til Justin etter 10 minutter. Du følte deg helt fantastisk! Du følte at livet ditt var helt fantastiskt! Neste dag våknet du i en seng. Justin lå ved siden av deg og sov. Du kysset ham på kinnet og kledde på deg. Etter hvert begynte du å høre latter og annet bråk fra kjøkkenet, så du gikk inn å så. Chaz og Belle hadde begynt på frokosten og satt og koste seg. Du ville ikke "forstyrre", så du satte deg bare rolig ned og smørte ei skive. Dere satt og pratet lenge, før du kjente et kyss på kinnet ditt. Det var Justin. Han satte seg ved siden av deg og smørte ei skive. Dere satt og pratet hele gjengen veldig lenge før dere fant ut at dere måtte gjøre noe. Så dere tok et tur i parken, det er jo alltid koselig! Dere var der i noen timer, bare gikk rundt om kring og pratet. Det var superkoselig, men dere fikk lyst til å gå på stranden, så det gjorde dere! Du og Belle gikk og hentet bikiniene deres og slikt, mens Justin og Chaz hentet badebuksene. Når dere var på stranda og Justin tok av seg shorta fikk du biebergasm, dritdeilig! Du tenkte at Belle helt sikkert fikk Chazgazm, haha!

Tumblr_lhz3ojrvvt1qcj47go1_500_large

JustinogChaz//weheartit

Dere badet lenge, kastet ball og solte dere. Det var superduperkoselig, og det var en dag du aldri vil glemme! Men tiden gikk, og klokka nærmet seg seks. Dere skulle være hjemme til halv sju, så dere tørket dere, kledde dere og satte dere inni bilen til Justin og ble kjørt til hotellet. Før dere gikk inn kysset Justin deg, på munnen, lenge. Det var dritdeilig! Du ønsket at leppene dine aldri forlot hans, men de måtte det. Han ga deg nummeret sitt, og du ga ham ditt. Da du og Belle så Justin og Chaz forlate hotellet trodde du at du skulle grine, du fikk virkelig lyst! Du ville være med Justin for alltid! Men dere måtte inn, og dere fikk jo sett dem imorgen. Dere la dere tidlig, og satt og tekstet dem i mange timer før dere til slutt sovnet. Du ville aldri glemme denne dagen. Du ble varm i hele kroppen, det varte lenge, før du fikk frysninger. Du ville bare hoppe ut vinduet og springe frem til Justin og skrike at du vil være med han foralltid, og at han aldri må forlate deg igjen! Du vil være med ham på alle konserter, alle steder overalt. Men du kan ikke, du må bare tvinge deg til søvn, så får du sett ham imorgen. Du var redd for at det brått skulle ta slutt mellom deg og Justin. Du ville være med Justin på alle andre konserter når han skal backstage, for å være sikker på at han ikke gjør dette med alle. Men han gjør forhåpentligvis ikke det. Du må bare stole på ham. Til slutt sovnet du. Du hadde en sprø drøm.. Den handlet om deg og Justin. Og at alle andre på jorden døde, og det var bare deg og Justin igjen. Dere var med hverandre hele tiden, for dere hadde ingen andre og være med. Dere levde et langt, lykkelig liv før Justin ble lei, og drepte seg selv. Med en gang han stappet knivet inn i hjertet bråvåknet du. Du kjente tårene komme. Du ble redd. Det var helt mørkt på rommet, det eneste du så var den hvite neglelakken din på neglene dine. Du bare satt der og så ut i rommet, før du sovnet igjen. Da drømte du ingenting. 

Tumblr_lrodkyyvfj1r2wkzgo1_500_large¨

Mer?

-Tuva

Dato: 20.sep.2011   Kl: 22:36   Kategori: Historie   Kommentarer: 1

Historie Del 2

 Når dere våkner neste dag er dere HELT klare for Justin Bieber! Dere er kledd, og står klar med kofferten en time før dere skulle reise. Dere står med hver sin mobil og hører på Justin Bieber, der dere står begge i Justin Bieber hettegenser og tights! Moren din tar bilder av dere og smiler mens hun sier "Så søte dere er!". Dere bare ignorerer henne mens dere smiler og synger. Når dere skal gå og sitter i taxi på vei til flyet snur moren din seg mot dere og sier, "Det er en ting jeg har glemt og si..". Du svelger, og håper det ikke er noe dumt! "Hva da?", sier du og biter på neglene. "Jo, bare det at dere har fått backstage billetter!", sier moren din og ler. Dere hyler og tårene renner, dere skal møte Justin! Taxi sjoføren ler, og sier at dere må dempe dere, med en spørefull tone. Dere skriker ikke mer, bare klemmer hverandre og gråter. Dere ser fram til den beste dagen i livet deres. Etter en halvtime er dere fremme ved flyplassen og står i kø for å legge bagasjen deres på flyet. Dere ser ingen andre med Justin Bieber klær på seg. Bare en gjeng gamle menn som sikkert skal reise bort på en Bingo-tur eller noe sånn. Køen blir mindre og mindre. Og etterhvert blir den lengre bak dere også. Når dere skal legge bagasjen om bord kommer det en liten jente med Justin Bieber t-shorte bort til dere. Hun peker på genseren din og sier "Det er kjæresten min". Du smiler til jenten. Belle holder på å le seg ihjel. Jenten var veldig søt, men dere har ikke tid til å se på henne hele dagen, dere må rekke flyet. Dere går innom en Narvesen g kjøper tyggis. Du elsker tyggis! Men de varer ikke lenge før du spytter den ut og stapper en ny en inni kjeften. 

Flyturen var svært kjedelig, du sover halve turen, og kjeder deg resten av halvdelen. Når du sov drømte du noe fantastisk.. At du og Justin kom godt overens, og at du og Belle fikk være med han videre på de neste konsertene, og at Justin blir DIN kjæreste! Men så vekker Belle deg og sier at du må se noe. Hun viser mobilen "Se, Jutin har Twitret". Du smiler og ser på Tweeten hans. "Gjør meg klar til å ha konsert ikveld, håper det er mange søte jenter der! Hehe". "tnåå", sier du. "Håper han syns vi er søte da!". Endelig var flyturen over, og dere er i land. Du føler du har litt jetlag, men er for glad for å tenke over det! Dere sjekker inn på et dritfint hotell, med basseng og slikt. Moren din er allerede superglad i dette stedet, og bestiller plass i 4 dager. Slik at vi kan kose oss her i noen dager etter konserten også. Du og Belle deler rom. Moren din ligger i rommet vedsiden av. Det første dere gjør er å hive på dere en bikini og hoppe uti bassenget! Moren din ligger på en stol og soler seg. Hun ser utrolig fornøyd ut. Du og Belle er ihvertfall fornøyde! Dere bader i 2 timer før dere går inn og tørker dere. Så legger du deg ned på sengen og hører på musikk. Justin Bieber, selvfølgelig. Du må jo gjøre deg klar for ikveld! Belle kler på seg, selv om det er 3 timer til konserten. Hun vil sikre seg en god plass. Det vil jo jeg også, så jeg begynte å kle meg, sminke meg og fikse håret. Jeg gidder ikke gjøre noe spessielt med håret, så jeg setter bare en fliseklemme i det. Håret ditt er ganske kjedelig egentlig.. Belle har laaaaaangt lyst hår. Du har hår til litt under brystet, og helt brunt. Du skal stripe det neste måned. Men akkurat nå gadd du ikke tenke mer på håret ditt, du gleder deg så forferdelig mye at du hopper rundt om kring! Ute i gangen hører du moren din rope, "Bella! Sophie! Vi skal gå nå". Dere finner fram lommeboken med penger oppi, og løper ut til moren din. Dere er helt klare! 

Fremme der konserten skal være er det mange boder der de selger JB ting. Dere avtaler med moren å møtes ved inngangen om en halvtime, og så løper dere rundt om kring og kjøper for alle pengene. Du kjøpte en Justin Bieber klokke, et smykke der det sto "JB" på, og en t-shorte det stod "Justins one less lonely girl" på. Når det har gått 20 minutter går dere til inngangen for å møte moren din. Hun står der med vesken på skulderen og vinker at vi skal inn et annet sted, siden vi har backstage billetter. Der vi skulle gå inn stod dere flere jenter. Ca. 7 stk. Pluss tre voksne kvinner, sikkert mødrene. 3 av dem var danske, resten var fra USA. Etter en stund kom en svær vakt ut en dør, og sier at vi skal inn gjennom den døren. Dere følger etter ham inn til et hvitt rom med noen sofaer og slikt. Der sitter dere og blir kjent med hverandre, forteller hvor lenge dere har likt Justin og slikt. Den ene jenta var mitt i en setning, men ble avbrytt av hylingen til Belle. Vi andre snudde oss, og der sto Justin! Vi hylte alle sammen, og sprang bort og klemte på han. Det var en sykt deilig følelse å være nær Justin Bieber! Han sa at alle skulle ta det med ro, og det gjorde dere. Dere fikk si noe til Justin, en og en. Du sa ingenting, du bare stirret ham i øynene. Han blunket en gang, og hvisket søta til deg. Du fikk lyst til å skrike igjen, men fikk ikke fram annet enn tårer. Tårene strømmet nedover kinnet ditt. Han kysset deg på kinnet, og de andre jentene ropte i kor, "ååh". Sikkert utrolig sjalu. Det var de andres tur til å si noe, så du gikk bort til moren din og klemte henne.. "Tusen takk mamma, takk for at du tok meg med hit, dette skal jeg aldri glemme. Jeg elsker deg!", hvisket du. Moren din bare klemte deg hardt og kysset deg på hodet, og så smilte hun. Etter litt måtte Justin ut på scenen og holdre konsert, det var fantastiskt! 

Når konserten var over og dere skulle gå tok Justin deg i armen og sa..mer?

-Tuva

Dato: 20.sep.2011   Kl: 16:16   Kategori: Historie   Kommentarer: 2

Historie Del 1

Hovedrolle: Justin (17) & deg (Sophie) (15)

Bestevenninnen din: Belle (16)

Bestevennene til Justin: Chaz (17) og Ryan (16)

 Du våknet opp i den gode varme sengen din. Du lå der og tenkte i ti minutter før du reiste deg for å kle deg. Da du hadde kledd deg og skulle gå ned på kjøkkenet og ta frokost ringte mobilen din. Du så på den. "Mamma", stod det. Du tok den og sa sa 'God morgen!'. Dere pratet i 5 minutter før moren din sa "åh, forresten så var det noe jeg ville si". "Javell, hva da?", svarte du. "Ja, jeg var inne på internett og så etter Justin Bieber konsertbilletter, og jeg fant noen billige billetter til konserten i Atlanta som..", hun fikk ikke si mer, du skrek av glede! Når du var ferdig å skrike fikk moren din fortsette. "Og vi skal ta flyet til Atlanta i morgen, pakk saker!", du la på, sprang ned og smørte deg en skive før du gikk opp for å pakke. Nei, du gikk ikke opp trappene, du sprang og hylte! Du tok først frem det du skulle ha på under konserten. En kort shorts og en "I <3 JB" singlet. Du tok også fram Justin Bieber hettegenseren og en tights du kunne reise i. Din første konsert, JUSTIN BIEBER! Du kunne ikke la vær og smile, og gledet deg til moren din kom hjem. Når du var ferdig og pakke hadde du ingenting å gjøre, så du tok frem Mac'en din og logget deg på Facebook. "YES! Reiser til Atlanta imorgen for å gå på Justin Bieber konsert, minne for livet!<3", skrev du på statusen din. Tre sekund senere la Belle igjen en kommentar, "NEI!? Også uten meg!? Se å få meg med da! :D<3". Du gadd ikke svare, bare tok frem mobilen og ringte moren din. "Hei, kan du se om det er en billett til, slik at Belle kan være med?", moren din sa det var ok at Belle var med, og hun skulle finne en billett. Du smilte og la på. "Ja, selvfølgelig skal du være med! Mamma kjøper billetter til deg nå!". Wiii, du gleder deg vannvittig mye! Dere planlegger at Belle skal komme og overnatte, siden dere skal reise så tidlig imorgen, og ga henne beskjed om at hun måtte ha med koffert med klær og penger. Hun trengte ikke ha med ting til overnattingen, det var ikke vits. Etter en time kom Belle, da hadde moren din allerede komt hjem, og startet middagen. Du hadde hoppet i armene på moren din og skreket at hun er den beste som finnes! Belle sa det samme til deg og klemmet deg i noe som føltes som 5 år. Dere spiste taco og la dere tidlig, dere hadde en stor dag foran dere!

Ble et kort innlegg, siden det er første del. Skal skrive mer senere idag!

-Tuva

 

Dato: 20.sep.2011   Kl: 14:27   Kategori: Historie   Kommentarer: 3
 • Profilbilde
  Alder, Sted

  Her kan du skrive litt generell info om deg selv.


  ADD SOM VENN
  For å kontakte meg kan du legge meg til på Facebook, der heter jeg Tuva Hjelle, bare Tuva Hjelle. Eller du kan sende en mail til tuvahjelle@hotmail.no..

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits