#Historie del 1 - A christmas story

Tenkte jeg skulle starte på en ny historie, blir både korte og lange deler. Får se om jeg klarer å lage en grei en da! 

  Du våknet en kald morgen for fordi du hørte bråk nedenfor i stua. Du reiste deg og begynte å kle på deg, før du tok vekk gardinene fra vinduet. Det snødde ute, snøen var herlig og fantastisk! Nedenfor hører du jule-musikk, og vet dere hva? Endelig er det 1. Desember! Du hadde bare en normal sjokolade-kalender som kostet 10 kroner. Du tok en sjokoladebit og gikk ned trappen. 

Trappen var pyntet med røde slør, og i vinduskarmen satt julenissen med brillerene langt utpå nesen. Du smilte, du fikk sånn utrolig julestemning, det er noe av det beste du vet. På radioen spiller de julemusikk, dere har en ganske god radio med nesten alle kanelene, men akkurat nå vet du ikke hvilken kanal dere hører på, siden alle kanalene spiller julemusikk. Årh, så herlig! Også er det lørdag den 1, kan det bli bedre? Ja, det kunne det. Når du kom ned sto foreldrene og laget frokost. "Vi en liten "bonus"-julegave til deg, Anita, siden du har vært så grei", sa moren din. Du smilte og spurte hva det var for noe. De rakte ut en gave. Du åpnet den sakte for ikke å virke grådig. Det var Justin´s album, "Under the mistletoe"! Du var overlykkelig og fikk lyst til å klemme moren din i hundre år, faren din også, siden han sto og lagde god frokost til deg. Du skulle bare ønske du kunne få gå på en Justin Bieber konsert. Det hadde bare vært best! Men det ble ikke noe av det idag. Dere spiste frokost, og fortsatte å pynte huset. Så dro dere ut og kjøpte et juletre, det fikk du pynte. Selv syntes du det var ganske koselig, og det syns nok foreldrene dine også. Samtidig som dere var ute kjøpte du et Mistletoe-deksel til iPhonen din, siden det minnet deg slik om julaften, Justin og snø, det mest koseligste du vet om. Klokken nærmet seg seks, og siden du og lillebroren din, Filip, alltid hadde sett på Jul i blåfjell, skulle dere gjøre det idag også. Ikke noe er koseligere enn julaften og julestemning! Herlighet.. Etter det hjalp du Filip å skrive ønskeliste, og lagde en liten en selv. 1. Justin Bieber plakater. 2. Justin Bieber klær. 3. Penger. Mer kom du ikke på, men Filip skrev en ønskeliste på tre sider, og klippet ut og limet inn bilder av ting hadde ville ha fra blader. Det var helt svart ute allerede klokken syv, det eneste som var å se var hvite, tykke prikker som ramlet ned fra himmelen, og den hvite snøen som hvilte på bakken. Du kjente du gledet deg som et barn til julaften, selv om du er 14 år. Du sitter i sofaen og gomler i deg julegodis mens du ser på tv. Det var ingenting spennende å se, så du satt på en kjedelig film. Den var så kjedelig at du skrudde den av, og fant fram dataen. Du stappet Justin Bieber CD-en inni dataen og hørte på musikk. Du mente selv at dette var den beste dagen i hele dette året. 

X_237b5327_large

Dette ble en skip del, men det er tross alt den første delen. Denne historien skal liksom handle om jula, julestemning og litt Justin Bieber. Gi meg gjerne ideer!

Tuva//Tuvahjelle@hotmail.no

Dato: 22.okt.2011   Kl: 18:15   Kategori: Historie   Kommentarer: 1
Aww<3 "snø & JB, d beste som fins", ja!:D Hahaha.. Hmm, hakkje nå spess idë, men æ syns du ska skrive en ny historie i desember, assa en 1. Desember, åssåvidre til 24. Desember, og den 24. kunne man leve lykkelig resten av sitt liv me JB :P Haha, lol... Ekkje så flink å finne på ting:P

Skrevet av: Mimosa5
22.okt.2011 19:06

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits