Historie del 7!

De andre delene finner du HER


Du hadde en kjekk dag med Justin, men ville jo ikke glemme moren din. ÅNEI! Du skulle reise imorgen, hvordan skulle du gi beskjed til Justin!? Hva om han blir lei seg, du er iallefall lei for at dere må reise. Du skulle gjerne blitt her med Justin for alltid. Dere satt i stua og pratet, du visste ikke hvordan du skulle begynne å si at du skulle reise.. "Eh, det som er skipt, eh.. det er jo at..", du stanset. Tårene kom, rolig. "Hva da?", sier Justin og trøster deg. "Jo, vi skal jo reise herfra en dag, og det er ikke akkurat lenge til..", sier du lavt. "Når reiser dere da?", sier Justin litt høyere, han hørtes litt irritert ut. "Jo, imorgen..", sier du og tørker bort en tåre. Justin holder rundt deg og stryker deg på ryggen. "Er du sikker på at dere ikke kan bli lenger?", sier Justin og høres litt lei seg ut. Du ser at det skinner i øynene hans, som om han gråter. Den følelsen du har i magen, den er den ekleste følelsen du har hatt! Hva skulle du svare? Du liker jo ikke å mase på moren din, og hun er jo alltid så grei mot deg. "Jeg tror ikke det, nei", sier du. Justin slår neven i bordet og går mot vinduer. Han ser ut, det begynner å bli mørkt. Du ville så gjerne bli hos Justin, men du visste at du måtte gå. Du bare måtte. Du har iallefall hatt gode minner med ham. Og nummeret hans har du også. "Kan vi i det minste ha noen bilder, som minne?", sier Justin til slutt. Du tok fram et kamera fra veska di. Du tok på utløser, 10 sek, og satte den på bordet. Justin stilte seg ved siden av deg, holdt rundt deg og kysset deg på kinnet. Dere tok mange bilder. Så gikk dere på stranda og tok bilder der også. Du koste deg, men når Justin kjørte deg til hotellet, måtte du gråte. Du klemte han hardt og kysset han lenge. Belle og Chaz satt i sofaen og holdt rundt hverandre mens de gråt litt. Du antar Belle hadde fortalt ham "nyheten" også. Ååååårh, så du kommer til å savne det!


-Tuva

FORRESTEN SÅ VAR DETTE DEN SISTE DELEN! Vet at hun burde fått blitt med Justin, men da måtte jeg skrevet mer, og det har jeg ikke tid til, hehe!

Dato: 28.sep.2011   Kl: 17:30   Kategori: Historie   Kommentarer: 2
bieberfever.

Skrevet av: May-Teresa
28.sep.2011 17:40

ville bare ønske deg en fortsatt fin dag videre! :-D fin blogg også, forresten!

Skrevet av:
28.sep.2011 17:50

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits