Historie del 6

Les de eldre delene av historien her: http://biebelin.blogg.no/historie.html

Har forresten skrevet drit mye, men så klikket pcen og alt ble herpet.. SUGER!


 Det var superduperherligt å se Justin igjen, du kunne smile i hundre år hvis du bare fikk leve resten av livet ditt med ham. Du sa ingenting, bare sto og smilte til han, åh herlig! "Du er bare altfor søt du, vet du det?", sier Justin. Du rister på hodet og ser ned på gulvet. Justin tar deg på haken og "løfter" hodet ditt opp mot hans. Han kysser deg raskt på munnen og drar deg med bort til sofaen og Chaz og Belle sitter. Du setter deg forsiktig ned, for ikke å virke lat eller noe sånt. Dere sitter og prater. Belle kom sånn random på at hun fikk lyst på sjokolade. Du var glad for at hun sa det, for du har også lyst på sjokolade. "Kom da!"; sier Belle og drar med seg Chaz. Justin tar hånden din, og dere følger etter. Chaz kjørte til en slags stygg butikk. Belle sender deg inn for å kjøpe en sjokolade som ser mest mulig normal/god ut. Du nekter først, men Belle sitter der og sier "Plis da!"; hele tiden, det var bare så sykt flaut. Derfor gikk du bare inn i butikken. Det var ikke mange sjokolader å velge mellom. Ikke så de særlig gode ut heller. Du står og tenker, og plutselig dunker en mann deg i skulderen. "Oi, sorry, men du var litt søt", sier han. Du får ekle frysninger, og får lyst til å springe ut av butikken. Du tar en sjokolade og skal til å springe til kassen. Men han tar tak i armen din og drar deg med ut baksiden av butikken. Du blir livredd, og får en sykt ekkel følelse inni deg. Dere skulle bare gått alle sammen inn i butikken. Mannen drar deg med til et mørkt sted. Han hvisker i øret, "Jeg heter Lucas, og du?", samtidig som han prøver å ta av deg klærne dine. Du nekter, og tar dem raskt på igjen. "IKKE NEKT!", skriker han i øret ditt. Du kjenner tårene komme. Du vil bare gråte, gråte noe sinnsykt. Nei, egentlig ville du bare vekk fra denne Lucas! 

Alone-black-and-white-face-fashion-girl-favim.com-141367_large

Du så sjansen, og tok den. Du løp avgårde, mot butikken. Du løp så raskt du kunne, men bena sviktet. Du visste ikke hva du skulle gjøre. La deg bli tatt/voldtatt, eller løpe så fort som mulig, og prøve å rekke frem til butikken før han tar skikkelig innpå deg. Du velger andre valget, og løper for harde livet! Det tok ikke lang tid før du kunne se butikken. Du gasset skikkelig på den siste delen. Når du endelig kom inn i butikken sto Chaz, Justin og Belle i butikken og letet etter meg. De ville høre hva som hadde skjedd. Dere kjøpte en sjokolade til Belle, og satte dere i bilen. Du ville ikke at mamman din skulle se deg slik, eller høre om det som skjedde, så dere kjørte til Chaz og Justins plass. Dere satte dere i sofaen, og du begynte å prate. Du fortalte om hvordan følelsen hva, og hvordan du egentlig heller ville dø, enn at han Lucas skulle stappe tingen sin inni deg. Da du var ferdig holdt Justin rundt deg og hvisket i øret ditt, "Jeg kan gi deg en skikkelig god følelse om du blir med meg inn på soverommet, og glemmer alt om denne friken". Du smilte, og dere gikk inn på soverommet. Justin var rask med å kle av seg selv, så begynte han rolig å kle av deg. Det var sykt deilig, og du elsket følelsen. Han kledde av deg, og la seg ved siden av deg. Du la deg oppå ham og kysset ham lenge. Dere hørte hvisking og fnising som kom fra noen som helt klart står med øret inntil døra, og øyet inni nøkkelhullet. Du smilte, Justin var herlig!

Mer?

-Tuva

Dato: 26.sep.2011   Kl: 16:53   Kategori: Historie   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits