Fra topp!

Selena Gomez og Justin Bieber har blitt et av Hollywoods yndlingspar i tweensegmentet. Foto: All Over Press
Selena Gomez og Justin Bieber har blitt et av Hollywoods yndlingspar i tweensegmentet. Foto: All Over PressJustin Bieber (17) vet visst hvordan han skal sjarmere kjæresten Selena Gomez (19) i senk.

Den 17 år gamle popsensasjonen leide nemlig HELE Staples Centre i Los Angeles og overrasket dama med tidenes kanskje mest romantiske date, i helgen.

Ja. Du leste riktig. Hele arenaen.

Ifølge TMZ fikk Justin ideen etter å ha sett filmen «Mr. Deeds», hvor Adam Sandlers karakter overrasker Winona Ryder med en lignende kveld på Madison Square Garden i New York.

En kilde nær Bieber forteller:

- Dette skjedde ikveld... Justin tok Selena med til Demi Lovato-konserten på Nokia Theater som ligger rett ved siden av... Så sa han: «Bli med meg» og tok henne med til Staples Center via en tunnel under bakken for å se tidenes største forlis, røper kilden.

Med forlis mener kilden skipet «Titanic» og refererer til filmen de to så på en storskjerm inne på den tomme stadioen som kan huse over 20.000 mennesker.

Storsjarmøren Justin skal også ha gjort klart et bord med stearinlys på og bestilt mat fra The Lexus Club (biff og pasta) og 17-åringen er tydeligvis også selv klar over hvor romantisk det var (er).

- Romantikken er ikke død. Behandle damene deres rett, gutter, delte tenåringssensasjonen på Twittersiden sin den 24. september.

Ikke måtte han punge noe ut for daten heller. Siden han har holdt 3 utsolgte konserter på stedet, fikk han leie stedet helt gratis.

Søndag (25. september) fortsatte turtelduene den romantiske helgen med en koselig lunsj på Paradise Cove Beach Cafe i Malibu og en påfølgende rusletur - hånd i hånd - på stranden.

//Topp.no//jdbnorway


-Tuva

Dato: 26.sep.2011   Kl: 16:02   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits