Historie del 4

FOR Å SE DE ELDRE DELENE KAN DU GÅ PÅ KATEGORIEN "HISTORIE".

Når du våknet neste dagen hadde du bare lyst til å sove lengre! Belle satt og maste på deg for å få deg til å våkne, men du ville virkelig ikke våkne. Etterhvert ble du mer våken og satt deg opp for å våkne litt mer. Belle satt i senga ved siden av og nerdet Facebook, på mobilen. Du så ut vinduet, det så ut til å bli en fin dag. Solen skinte, og ingen skyer var å se på himmelen! Du reiste deg og kledde på deg en singlet og shorts. Du husket  også å ha en bikini i veska, i tilfelle dere bestemmer dere for å ta en tur på stranda. Først gikk dere bare litt rundt om kring i byen og kikket, du kjøpte deg et dritkult skopar, og en ny, kul bikini. Den andre hadde du hatt i to år, og du arvet den fra kusinen din! Så det var det rett i båss med etter at du kjøpe den nye søte bikinen. Du savnet ikke mye hjemmeifra, og kunne gått bodd her. Det eneste du savnet var dataen din, og tven. Åårh, så du savnet å kunne være på Facebook og dele dele minnene fra konserten på statusen din! Det gikk nemlig ikke an å gjøre annet enn å lese statusoppdateringer på mobilen. Men du visste ikke at dere skulle være der lenger enn en dag, så du tok ikke med deg så mye. Etter å ha vandret litt rundt om kring i byen bestemte du deg for å ringe Justin. Belle ringte også Chaz. Der morsomme var at vi bare hadde trengt å ringe en av dem, for de var med hverandre, hehe. Dere avtalte å møtes ved kinoen. Dere tok to taxier, siden dere ikke visste hvilken kino de mente! De sa bare "kinoen", hver gang dere spurte. Du lurte på hva dere skulle se, og håpet det var romantisk eller skummelt! Alt du ville nå var å hoppe i armene til Justin, kysse ham, og dra hendene gjennom håret hans..

780964-12-1316187022736_large

Når dere var fremme ved kinoen hadde Chaz og Justin allerede bestilt billettet, kjøpt popcorn og drikke. "Vi må skyndte oss, dørene lukkes snart!", sier Chaz, og drar med seg Belle. Du og Justin står i ro. Han ser på deg og smiler. Dere smiler til hverandre noen sekunder til før Justin setter lippene sine mot dine. Det føltes godt, nei, fantastisk! Dere stod dere lenge og klinte, før dere gikk inn i kinosalen, begge med et smil om munnen. Du vil aldri glemme det kysset. Filmen varte lenge. Den var veldig romantisk. Du satt og holdt hånden til Justin gjennom hele filmen. Hånden var helt klam og svett etterpå, så du gikk på en do og vasket den. Selv om du ville beholde Justin's svette foralltid. Klokken var ikke mer enn 5 når filmen var ferdig. Det er ikke hver eneste dag du ser en film på kino, så tidlig! Men koselig var det.♥ Når filmen var ferdig bestemte du deg for å spørre Justin og du og Belle kunne sove over inatt også. Det var greit for Chaz og Justin, men så var det moren din. Du ringte og spurte, hun grublet litt, og sa at hun helst ville ha dere hjemme på hotellet, slik at dere kanskje kunne gå på en fin resturant, men du fikk lov til slutt. Da dere var fremme ved huset la du deg ned på sengen. Etter noen minutter kom Justin også inn, og la seg ved siden av deg. Han begynte å ta av deg klærne, du kledde av ham også. Men det tok ikke lang tid før det durret i telefonen. Det var en tekstmelding fra mamman din.. "Ikke noe tull da, vennen min, natta!", leste du høyt. Justin lo, du også. Dere lå i sengen og kysset lenge, dere kom ikke lenger, ikke ikveld. Men det knirket godt fra senga til Chaz og Belle (Jeg ler!!). Justin stoppet å kysse deg, og sa "Hør, vær helt stille". *Knirk* Knirk*, hørtes fra rommet vedsiden av. Dere lo høyt! Du la deg ned på ryggen å så opp i taket. Justin også. Han tok hånden din i hans, og holdt den mot hjertet og sa, "Jeg drømmer om å være med deg for alltid, Sophie". Du ble smigret, og sa "Ditto". Du kysset ham på kinnet og gikk inn på badet og tok en dysj. En god dysj, sammen med Justin. ♥

269043_200251923356089_127783913936224_524679_7215427_n_large

Pedo i dysjen, hohoho! Mer?

-Tuva

Dato: 21.sep.2011   Kl: 21:49   Kategori: Historie   Kommentarer: 2
aww! ser så sykt for meg at sohpie er meg, da! <3

Skrevet av: Sandra
21.sep.2011 22:10

Meeeer<3

Skrevet av: Sara Henriksen
22.sep.2011 07:16

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits