Historie Del 3

FOR Å SE DE ELDRE DELENE KAN DU GÅ PÅ KATEGORIEN "HISTORIE".

 Når konserten var over og dere skulle gå tok Justin deg i armen og sa "Du kan bare bli, er du grei:.". Du så forskrekket på ham, en god stund. Før han begynte å smile, og du smilte tilbake. Du sa at moren din og Belle kunne vente utenfor. Men Justin avbrøt deg og sa at Belle også bare kunne bli med inn. Du ble litt lei deg, for du trodde han skulle være alene med deg, men det var visst Belle han ville ha, trodde du. Når vi hadde gått litt inni det store bygget så vi en gutt som gikk bort igjennom gangen. "Chaz!", ropte Justin. Gutten snudde seg og løp mot oss. Han var søt, men Justin er søtere. Han smilte søtt til Belle, og Belle smilte enda søtere tilbake. Chaz rakte ut hånda, og Belle tok den. Du ble litt lei deg, og håpet at Justin skulle rekke ut en hånd til deg også. Du så ned i bakken, også kjente du en hånd mot hofta dine. Det var Justin som holdt rundt deg. Du smilte, han smilte. Dere så på hverandre lenge, øyne mot øyne, for Justin hvisket "du er søt..". Du smilte og sa "du og". "Ehmhemhm", harket Chaz. Dere så på ham. Han lo, og spurte om vi ikke snart skulle gå videre. Joda, det skulle vi. Vi gikk rundt om kring i bygget og så på ting og tang. For eksempel garderoben til Justin. Det hang det skifteklær, og en gammel unnik. Du fniste. Justin ble helt rød i kinnene. Men det var bare søtt! Han tok baggen med reine klær i hånden, og min hånd i den andre hånden. Chaz hentet også en bag. Så durret det i telefonen, det var mamman din som ringte. Du tok den og sa "Hallo du..", litt skuffet, kunne hun ikke vente! "Ja, når kommer dere!?", sier moren din litt frustrert. Du rakk ikke å svare, Justin hvisket i øret ditt, "Kan dere ikke sove over hos meg da?". Du smilte og spurte mamman din om dere fikk lov. Hun var litt usikker, men du tvang et ja ut av henne til slutt. 

Axkf71ecqaaqmnw_large

JustinogChaz//weheartit

Dere satte dere inn i bilen til Justin og kjørte til et lite, koselig hus. Belle sov på fanget til Chaz hele veien frem til huset. Du satt bare å stirret på Justin, du syntes han var nydelig. Når dere kom fram til huset gikk dere inn og satt dere ned på sofaen. Chaz skrudde på en film, en kjærlighetsfilm. Belle og Chaz satt og klinte gjennom hele filmen. Du sovnet på brystet til Justin etter 10 minutter. Du følte deg helt fantastisk! Du følte at livet ditt var helt fantastiskt! Neste dag våknet du i en seng. Justin lå ved siden av deg og sov. Du kysset ham på kinnet og kledde på deg. Etter hvert begynte du å høre latter og annet bråk fra kjøkkenet, så du gikk inn å så. Chaz og Belle hadde begynt på frokosten og satt og koste seg. Du ville ikke "forstyrre", så du satte deg bare rolig ned og smørte ei skive. Dere satt og pratet lenge, før du kjente et kyss på kinnet ditt. Det var Justin. Han satte seg ved siden av deg og smørte ei skive. Dere satt og pratet hele gjengen veldig lenge før dere fant ut at dere måtte gjøre noe. Så dere tok et tur i parken, det er jo alltid koselig! Dere var der i noen timer, bare gikk rundt om kring og pratet. Det var superkoselig, men dere fikk lyst til å gå på stranden, så det gjorde dere! Du og Belle gikk og hentet bikiniene deres og slikt, mens Justin og Chaz hentet badebuksene. Når dere var på stranda og Justin tok av seg shorta fikk du biebergasm, dritdeilig! Du tenkte at Belle helt sikkert fikk Chazgazm, haha!

Tumblr_lhz3ojrvvt1qcj47go1_500_large

JustinogChaz//weheartit

Dere badet lenge, kastet ball og solte dere. Det var superduperkoselig, og det var en dag du aldri vil glemme! Men tiden gikk, og klokka nærmet seg seks. Dere skulle være hjemme til halv sju, så dere tørket dere, kledde dere og satte dere inni bilen til Justin og ble kjørt til hotellet. Før dere gikk inn kysset Justin deg, på munnen, lenge. Det var dritdeilig! Du ønsket at leppene dine aldri forlot hans, men de måtte det. Han ga deg nummeret sitt, og du ga ham ditt. Da du og Belle så Justin og Chaz forlate hotellet trodde du at du skulle grine, du fikk virkelig lyst! Du ville være med Justin for alltid! Men dere måtte inn, og dere fikk jo sett dem imorgen. Dere la dere tidlig, og satt og tekstet dem i mange timer før dere til slutt sovnet. Du ville aldri glemme denne dagen. Du ble varm i hele kroppen, det varte lenge, før du fikk frysninger. Du ville bare hoppe ut vinduet og springe frem til Justin og skrike at du vil være med han foralltid, og at han aldri må forlate deg igjen! Du vil være med ham på alle konserter, alle steder overalt. Men du kan ikke, du må bare tvinge deg til søvn, så får du sett ham imorgen. Du var redd for at det brått skulle ta slutt mellom deg og Justin. Du ville være med Justin på alle andre konserter når han skal backstage, for å være sikker på at han ikke gjør dette med alle. Men han gjør forhåpentligvis ikke det. Du må bare stole på ham. Til slutt sovnet du. Du hadde en sprø drøm.. Den handlet om deg og Justin. Og at alle andre på jorden døde, og det var bare deg og Justin igjen. Dere var med hverandre hele tiden, for dere hadde ingen andre og være med. Dere levde et langt, lykkelig liv før Justin ble lei, og drepte seg selv. Med en gang han stappet knivet inn i hjertet bråvåknet du. Du kjente tårene komme. Du ble redd. Det var helt mørkt på rommet, det eneste du så var den hvite neglelakken din på neglene dine. Du bare satt der og så ut i rommet, før du sovnet igjen. Da drømte du ingenting. 

Tumblr_lrodkyyvfj1r2wkzgo1_500_large¨

Mer?

-Tuva

Dato: 20.sep.2011   Kl: 22:36   Kategori: Historie   Kommentarer: 1
Dritbra del!

Meeer! :-D

Skrevet av: Sarah Henriksen
20.sep.2011 22:45

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits