Historie Del 2

 Når dere våkner neste dag er dere HELT klare for Justin Bieber! Dere er kledd, og står klar med kofferten en time før dere skulle reise. Dere står med hver sin mobil og hører på Justin Bieber, der dere står begge i Justin Bieber hettegenser og tights! Moren din tar bilder av dere og smiler mens hun sier "Så søte dere er!". Dere bare ignorerer henne mens dere smiler og synger. Når dere skal gå og sitter i taxi på vei til flyet snur moren din seg mot dere og sier, "Det er en ting jeg har glemt og si..". Du svelger, og håper det ikke er noe dumt! "Hva da?", sier du og biter på neglene. "Jo, bare det at dere har fått backstage billetter!", sier moren din og ler. Dere hyler og tårene renner, dere skal møte Justin! Taxi sjoføren ler, og sier at dere må dempe dere, med en spørefull tone. Dere skriker ikke mer, bare klemmer hverandre og gråter. Dere ser fram til den beste dagen i livet deres. Etter en halvtime er dere fremme ved flyplassen og står i kø for å legge bagasjen deres på flyet. Dere ser ingen andre med Justin Bieber klær på seg. Bare en gjeng gamle menn som sikkert skal reise bort på en Bingo-tur eller noe sånn. Køen blir mindre og mindre. Og etterhvert blir den lengre bak dere også. Når dere skal legge bagasjen om bord kommer det en liten jente med Justin Bieber t-shorte bort til dere. Hun peker på genseren din og sier "Det er kjæresten min". Du smiler til jenten. Belle holder på å le seg ihjel. Jenten var veldig søt, men dere har ikke tid til å se på henne hele dagen, dere må rekke flyet. Dere går innom en Narvesen g kjøper tyggis. Du elsker tyggis! Men de varer ikke lenge før du spytter den ut og stapper en ny en inni kjeften. 

Flyturen var svært kjedelig, du sover halve turen, og kjeder deg resten av halvdelen. Når du sov drømte du noe fantastisk.. At du og Justin kom godt overens, og at du og Belle fikk være med han videre på de neste konsertene, og at Justin blir DIN kjæreste! Men så vekker Belle deg og sier at du må se noe. Hun viser mobilen "Se, Jutin har Twitret". Du smiler og ser på Tweeten hans. "Gjør meg klar til å ha konsert ikveld, håper det er mange søte jenter der! Hehe". "tnåå", sier du. "Håper han syns vi er søte da!". Endelig var flyturen over, og dere er i land. Du føler du har litt jetlag, men er for glad for å tenke over det! Dere sjekker inn på et dritfint hotell, med basseng og slikt. Moren din er allerede superglad i dette stedet, og bestiller plass i 4 dager. Slik at vi kan kose oss her i noen dager etter konserten også. Du og Belle deler rom. Moren din ligger i rommet vedsiden av. Det første dere gjør er å hive på dere en bikini og hoppe uti bassenget! Moren din ligger på en stol og soler seg. Hun ser utrolig fornøyd ut. Du og Belle er ihvertfall fornøyde! Dere bader i 2 timer før dere går inn og tørker dere. Så legger du deg ned på sengen og hører på musikk. Justin Bieber, selvfølgelig. Du må jo gjøre deg klar for ikveld! Belle kler på seg, selv om det er 3 timer til konserten. Hun vil sikre seg en god plass. Det vil jo jeg også, så jeg begynte å kle meg, sminke meg og fikse håret. Jeg gidder ikke gjøre noe spessielt med håret, så jeg setter bare en fliseklemme i det. Håret ditt er ganske kjedelig egentlig.. Belle har laaaaaangt lyst hår. Du har hår til litt under brystet, og helt brunt. Du skal stripe det neste måned. Men akkurat nå gadd du ikke tenke mer på håret ditt, du gleder deg så forferdelig mye at du hopper rundt om kring! Ute i gangen hører du moren din rope, "Bella! Sophie! Vi skal gå nå". Dere finner fram lommeboken med penger oppi, og løper ut til moren din. Dere er helt klare! 

Fremme der konserten skal være er det mange boder der de selger JB ting. Dere avtaler med moren å møtes ved inngangen om en halvtime, og så løper dere rundt om kring og kjøper for alle pengene. Du kjøpte en Justin Bieber klokke, et smykke der det sto "JB" på, og en t-shorte det stod "Justins one less lonely girl" på. Når det har gått 20 minutter går dere til inngangen for å møte moren din. Hun står der med vesken på skulderen og vinker at vi skal inn et annet sted, siden vi har backstage billetter. Der vi skulle gå inn stod dere flere jenter. Ca. 7 stk. Pluss tre voksne kvinner, sikkert mødrene. 3 av dem var danske, resten var fra USA. Etter en stund kom en svær vakt ut en dør, og sier at vi skal inn gjennom den døren. Dere følger etter ham inn til et hvitt rom med noen sofaer og slikt. Der sitter dere og blir kjent med hverandre, forteller hvor lenge dere har likt Justin og slikt. Den ene jenta var mitt i en setning, men ble avbrytt av hylingen til Belle. Vi andre snudde oss, og der sto Justin! Vi hylte alle sammen, og sprang bort og klemte på han. Det var en sykt deilig følelse å være nær Justin Bieber! Han sa at alle skulle ta det med ro, og det gjorde dere. Dere fikk si noe til Justin, en og en. Du sa ingenting, du bare stirret ham i øynene. Han blunket en gang, og hvisket søta til deg. Du fikk lyst til å skrike igjen, men fikk ikke fram annet enn tårer. Tårene strømmet nedover kinnet ditt. Han kysset deg på kinnet, og de andre jentene ropte i kor, "ååh". Sikkert utrolig sjalu. Det var de andres tur til å si noe, så du gikk bort til moren din og klemte henne.. "Tusen takk mamma, takk for at du tok meg med hit, dette skal jeg aldri glemme. Jeg elsker deg!", hvisket du. Moren din bare klemte deg hardt og kysset deg på hodet, og så smilte hun. Etter litt måtte Justin ut på scenen og holdre konsert, det var fantastiskt! 

Når konserten var over og dere skulle gå tok Justin deg i armen og sa..mer?

-Tuva

Dato: 20.sep.2011   Kl: 16:16   Kategori: Historie   Kommentarer: 2
Meeer;o <3

Skrevet av: Sara Henriksen
20.sep.2011 16:56

OMG! Så utruli kult om d hadde skjedd på orntli! Glede mæ te næste del!

Skrevet av: Maja Therese
20.sep.2011 16:57

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits