06.mai.2011

Tekst fra topp.no

Ansatte fra crewet til Justin Bieber (17) nekter nå å bli med på to planlagte konserter som skulle vært holdt i Japan i slutten av denne måneden.

Ifølge TMZ har flere av de ansatte sagt at de er livredde for kreftrisikoen den radioaktive forurensningen fra de katastroferammede kjernekraftverkene kan utgjøre.

De skal i tillegg være bekymret for at et nytt jordskjelv kan ramme øye da de besøker den.

Skal vi tro en rekke amerikanske nettsider diskuterer de nå, blant annet med Justins manager, Scooter Braun, hvorvidt det er trygt å dra og ifølge TMZ skal de ha argumentert for å avslyse Biebers konserter ved å henvise til at stjerner som Avril Lavigne og Slash allerede har kansellert sine konserter i Japan.

Scooter har visst svart at Justin ikke har lyst til å skuffe de som allerede har kjøpt billetter og henvist til at myndighetene i landet insisterer at både Osaka og Tokyo er utenfor fare nå.

Da Gossip Cop kom i kontakt med en kilde som er med på Biebers turné i Australia, nylig, skal de ha sagt at "de holder på med saken nå".

Written by Vilde

Hva synes du Justin burde gjøre?

Dato: 06.mai.2011   Kl: 18:12   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2
Vet ikkje...

Skrevet av: Mimosa5
06.mai.2011 18:23

han kan jo komme til Norge i stedet da:):)

Skrevet av: Bieberl0ve <3
06.mai.2011 18:29

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits