Imagine (av Julie)

Du var på skolen, og du satt bak Justin. Du var veldig forelsket i ham. Du likte alt ved ham, han var liksom perfekt. Den dagen hadde dere om ordklasser dere hadde hatt det så mange ganger med Trond (den dummeste i klassen) viste ingen ting om det. Lærer sa at dere måtte skrive ned alle ordklassene dere husket og gi 3 eks på hver i arket dere fikk av ham.  Du skreiv 

Substantiv: Justin, gutt, øynene 
Verb: liker, elsker, håper 
Adjektiv: kjekk, hot, søt
Personlige pronimen: han, jeg, vi
Konjuksjoner:tøff, MEN snill, du OG jeg, leppene ELLER øynene
Preposisjoner: PÅ kino, MED meg, I kveld

Du viste du hadde glemt en ordklasse men du hadde ikke tid til å tenke på hva det var. Læreren sa at dere måtte rette for hverandre og at dere måtte gi arket til den som satt foran dere. Du ville såå gjerne spise arket, du viste du var tomat rød i fjeset. læreren sier "ditt navn? Hva er det du somler med? Hørte du ikke hva jeg sa?" Du hadde ikke valg du måtte gi arket til Justin. Etter noen min strekker han hånda bak over og legger en sammenkløllet lapp på pulten din, uten å snu seg. Du glatter den å leser. Der står det:

Interjeksjoner: Yes! Jippi! Hurra! 

Det var ordklassen du hadde glemt :D

Dato: 24.apr.2011   Kl: 14:24   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1
Haha, kult:D<3

Skrevet av: Mimosa5
24.apr.2011 14:31

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits