Historie del 6 ( Av Tuva )

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

 Du og moren din har stellet dere ferdig og løper ned for å rekke frokosten på hotellet. Gratis frokost får man ikke hver eneste dag! Du tar et fat/en tallerken og kikker rundt om kring. Du velger den en skive, smører på smør, tar på en salami og har majones på toppen. (anbefales!) Moren din tar det samme. Det spiser så fort at dere begge får hikka. Dere drikker vann, og hikken forsvinner. Etterpå rydder dere tallerknene og glassene for de som jobber der. Dere går rolig ut av hotellet. Du tar mobilen opp fra veska di og ringer Justin. Han sier han er rett rundt hjørnet. Og vups, der dukkert en svart Range Rover opp. Inni satt Justin og Pattie. Justin gikk ut av bilen og lot moren din sitte foran med hans mor. Du og Justin satt dere bak. Dere kysset og klemte hele veien bort. Når dere skulle inn til tivoliet holdt dere hverandre i hånden. Er ikke det en drøm! Du ble helt lam i kroppen. Justin og deg.. ♥ Du håper at du kan leve med ham resten av livet ditt.. Vel, endelig er du tilbake fra drømmeland og Justin tar deg med på en "kjærlighets-tunnel-greie". Du syns det er så romantisk. Du bli helt.. "AWW".. Han kysser deg når dere kjører gjennom tunnelen. Du kysser ham tilbake. Til slutt blir det mer enn kyssing, klining. ♥ Når tunnelen er over står mødrene deres utenfor og venter. Dere skal ta x-force sammen. Men Pattie tør ikke første gangen. Hun blir med dere andre gangen, og syns det er herlig. Dere andre rusler videre til andre karruseller, mens Pattie tar x-force rundt 5-6 ganger. Haha. Endelig kommer hun, og dere skal kjøre krasje-biler. Du har alltid sett på krasje-biler som barnslig, men med Justin blir ALT moro! 

Etter Tivoliet drar dere på kino, du og Justin. Mens Pattie og moren din er på resturant. Filmen dere så var romantisk, og skummel! Du ble livredd. Justin tok deg i hånden og kysset deg på kinnet. Du følte deg bedre med en gang. ♥ Resten av filmen var ikke så skummel. Bare spennende og romantisk. Du like filmen, kunne godt tenkt deg å se den flerne ganger. Når dere er ferdige å se filmen møter dere Pattie og moren din utenfor. De smiler lurt. Du tenker dere får en overraskelse nå. Pattie begynner: "Ja, vi har tenkt og planlagt at Christine og moren hennes skal få flytte til oss, siden jeg har blitt så god venninne med moren hennes". Du smiler! *:D* Justin: "Men vi bor jo i Atlanta, nå reiser vi rundt om kring i hele verden". Pattie: "Ja, Justin. De skal få være med oss, og de kan selvfølgelig slippe å bli med på alle konsertene da." Du: "Goshameg, tusentakk folkens". Du gleder deg sykt, og ser at Justin også gleder seg. Det blir spennende. Du får håpe at moren din og Pattie ikke krangler, og ikke du og Justin krangler, for da vil alt bli ødelagt og dere må finne et hus å bo i på egen hånd. Dette blir så spennende! Han kysser deg, og dere kjører til My World Tour-bussen. Kenny hekter Range Roveren bak på Bussen, og dere setter dere inni bussen. Den var STOR! Og det var 4 soverom. Kenny pleide å sove i en stol på bussen, siden han og deres private sjofør bytter på å kjøre bussen. Til slutt gikk dere å la dere, og du sovnet i armkroken til Justin.. ♥

Jeg skrev ganske mye nå, siden jeg ikke har skrevet på en stund, og ikke kommer til å skrive så mye i helga heller. Siden jeg får besøk. Men det kan være neste del kommer i morgen. Da håper jeg at jeg orker å skrive en lang en, for deres skyld!  

- Tuva


Dato: 21.apr.2011   Kl: 23:24   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2
Sykt bra ♥

Skrevet av: verdens største jb fan
22.apr.2011 10:17

Aww <3

Skrevet av: Kristina
22.apr.2011 19:23

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits