Dagens Imagine ( Skrevet av Julie )

Nr.1  Det var midt på sommeren i Norge. Og det var veldig varmt ute så du bestemte deg for å dra med deg vennene dine ned til stranden. Dere gikk ned å hadde det kjempe gøy. Vannet var ikke så veldig varmt så det var en del brannmaneter, så dere fortet dere å svømme til flytebrygga. Du merket ikke brannmaneten før den hadde brent deg fra livet og ned. Du skrek til å vennene dine snudde seg og hjalp deg opp på flytebrygga. Dere satt der en stund og plutselig hørte dere en båt som kom. Dere så opp og dere fikk helt sjokk! Det var Justin Bieber!! <3 Vennene dine skreik av glede mens du satt og gnei deg på bena. Justin så det og spurte "Går det bra med deg?" "Nei! Jeg har blitt brent av en brennmanet!" Sa du.
Han gikk og fant brennmanet salve til deg og ba deg og vennene dine om å komme opp i båten.
Dere gikk ombord i båten. "Går det bra nå?" Spurte Justin. Du satt i armkroken hans og salven hadde begynt å virke. 
"Ja,det er mye bedre nå." "Sånn,nå er vi framme." Sa han som kjørte båten. Du vennene dine gikk på land. Justin holdt deg igjen og spurte om tlf.nr. ditt og hva navnet ditt var. Du sa navnet ditt og han fikk nummeret ditt. Du skulle akuratt til å gå da Justin kysset deg på kinnet og sa "Ringer deg i morgen" Du smilte å gikk helt nummen i bena.

 
Nr.2 Du var på ferie for å møte familien din i Florida. Du gikk tur med hunden din da du så noen et par hundere meter vekk fra deg. Du syns at han så ganske kjent ut, men du brydde deg ikke no særlig.
Han gikk motsatt vei som deg. Da ville dere altså møtes. Du fikk en mld. og tok opp tlf. din. Du gikk smatidig som du tekstet tilbake. Plutselig går du rett på en person. Du så opp fra tlf. din og ser rett inn i verdens vakreste øyne. JUSTIN BIEBER tenkte du høyt inne i deg! Du klarte bare å få fram "U-unnskyld" sa du så det vidt hørtes. "Det går bra." Sa han og smilte til deg. Du holdt på å svime av. Så begynte hunden din å bjeffe. Den var ikke så glad i fremmede. "Hysj (navnet til hunden) !" Sa du. Justin bøyde seg ned for å klappen den. Du fikk ikke sagt at det ikke var så lurt før hunden din bet han. 
" AU!! " Ropte han ut. Du sa unnskyld og ba han bli med deg så han kunne få renset såret hans. Når dere var ferdig så gikk dere inn på rommet ditt. Dere satt å surfet inne på nettet og du viste han mange ting. Til slutt måtte han dra og han ga deg en klem og et kyss på kinnet. Du smilte kjempestort når han så på deg. Han ga deg tlf. nummeret hans og du ga han ditt. Han veket deg senere på kvelden og ba deg om å åpne vinduet. Du åpnet det og han krabbet inn. " Hva gjør du her!? " Sa du. " Jeg ville se deg!" Svarte han og kysset deg. Dere lå i snegen din og til slutt sovnet du med verdens beste gutt ved siden av deg.

 
Nr.2  Du og Justin hadde vært sammen i et år og dere elsket hverandre av hele deres hjerte. En morgen våknet du av at du måtte spy! Du løp inn på badet i Justin's leilighet. Justin hørte deg og kom inn på badet og holdt håret ditt. " Bare gå du." Sa du og spydde mer. " Jeg tror jeg blir her jeg." Sa Justin i en ertende tone. Du ble bedre men så kom du til å tenke på noe..! Du dro til butikken og kjøpte noe. Du gikk inn på badet og låste døren. etter et kvarter kom Justin og spurte hva du gjorde. " Ikke noe." Sa du mens du gråt. " (navnet ditt) åpne op døren NÅ! " Sa Justin mens han røsket i døren. Du åpnet og satte deg på doen. "Hva er den vennnen?" Spurte han. Du rakte han graviditetstesten og la hodet i hendene dine. " HVA?! " Ropte Justin og dro deg opp fra doen. " Hvorfor har du ikke sagt noe! " Ropte han deg sint i ansiktet. 
" Fordi jeg ikke visste det vel!" Ropte du tilbake og begynte å gråte. Han ga deg en klem og sa unnskyld for at han ropte til deg. Han ba deg ta på deg jakka di. " Hvor skal vi?" Spurte du Justin. " Til sykehuset" Svarte han. "Testen var positiv." Svarte sykepleieren. " Og det betyr?" Spurte Justin nervøs. " At kjæresten din er gravid" Justin begynte å gråte. " Er du lei deg?"Spurte du å så på Justin. "NEI, jeg er glad. Men jeg også redd!" 
9 måneder senere:
"JUSTIN " Skrek du. "Ja?" Svarte han. " Vi MÅ dra nå!"
Etter 24 laange timer fikk du sønnen din i armene dine. " Hva vil du at han skal hete?" Spurte du justin. 
" Jeg vet ikke." "Hmmm....Joe?" Du så på Justin. " Ja!" Svarte han og lyste opp.
Fra den dagen leve alle 3 lykkelig alle sine dager. Kanskje det kommer en til??

 Dato: 19.apr.2011   Kl: 17:02   Kategori: Blogg   Kommentarer: 4
endelig. kjempebra !

Skrevet av: Else
19.apr.2011 17:28

Kjempe bra skrevet. ♥ dere blir bedere

Skrevet av: største bieber fan ever
19.apr.2011 17:48

Tusen takk :D <33

Skrevet av: Julie ;D
19.apr.2011 18:11

Likte ikkje den siste:s Likte den i midten best :D

Skrevet av: Mimosa5
27.apr.2011 10:20

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits