Historie del 3 ( Av Tuva )

Del 1

Del 2

Du våkner av mamma's stemme. "Christine, Christinee?". Du kikker på henne og smiler. Vi skal videre idag, sier hun og stryker deg over hodet.. Du setter deg opp og smiler skjevt. Du gleder deg til alt dette er ferdig. Om det en gang vil ende.. Tiden er inne for å gå videre. Dere skal til Sverige, og håper dere får bli der. Dere kommer fra Island. Men det kan ta sin tid å komme seg til Sverige. Vi har alle pengene våres, sier mamma. Hun sier hun har fikset alt med penger å gjøre. Så jeg får stole på mamma. Vi rusler videre. Vi har nok av penger, siden pappa nettopp døde, og gjett om han spiste mye til dagen da.. Så du fikk to boller og ei vannflaske. Mamma hadde bestilt flybilletter. Du har aldri flydd før.. Det vil bli utrolig morsomt. 

Dere har nå flydd til Sverige og søker om å bo der. Nå skrives ''du'' som ''jeg''-person. 

Jeg har aldri følt meg mer skuffet. Vi har suttet her i 6 timer og ventet på svar. De roper opp familien din. "Bekkfjeld". Grunnen til vårt norske etternavn er at vi er fra Norge. Jeg er født i Norge, men oppvokst på Island. Jeg hadde gledet deg til å komme til Sverige. Ja, de har ropt opp etternavnet mitt. Jeg og mamma går rolig imot rommet. Ja, så var det dere, sier mannen på skikkelig Svensk dialekt, herlighet.. Jeg kjenner en stor klump i halsen. Moren min stryker meg på ryggen. "Ja, får vi bli?", spør mamma. "Vel, så er det slik at ikke alle kan bli.." starter han. "Men dere har vært såpass heldige at dere kan bli, midlertidig". Jeg smiler, moren din også. Da får vi søke etter et hus å bo i, Christine, sier mamma. Jeg smiler et stort glis. Jeg vet hvordan jeg vil det skal se ut.. Det skal være med stranda. Og det skal være hvitt, med store vinduer. Jeg gleder meg noe helt sykt til å begynne på skole her, og bo her. Det blir moro. Vel, mamma har allerede kontaktet et eller annet bilfirma i Island som skal frakte bilden vårs til Sverige. Men inntil da må vi ta buss og taxi.. Vi finner et hotell og leier et hotellrom i for en måned.. Heldigvis plukket mamma et sånn der luksus-bolig-rom-greier. Vi låner PC'en i lobbyen og søker etter hus. Vi er heldige som vet at PCen vår fra Island ligger i bilen vår, så den følger også med. Haha. Vel, vi fant et stilig hus til bare 2,5 millioner. Det er lite til å være et så stor drømmehus! Vi kontaktet eierne og avtalte tid til å møtes osv. Jeg og mamma ruslet litt i byen. Og gjett hvem vi så! JUSTIN BIEBER! Du sprang bort og begynte å snakke med ham. Etterhvert forsto du at du hadde snakt på Islands... Du begynte "sorry, sorry, I forgot." Han smilte og lo. Dere pratet lenge. Han spurte om du ville bli med en tur på stranda. Jeg sa til mamma at jeg skulle en tur til stranda. Hun sa det var OK, så lenge jeg ikke mistet mobilen. Det gjør jeg aldri! Vi ruslet på land, før vi tok av oss sko og sokker og vasset litt. Han ga megen klem, og et kyss på kinnet. Jeg rødmet og ble helt sånn AAWW! Men det hyggelige ble fort stoppet. Rett foran trynet deresvårt sto..

Hvem stod rett foran trynet deres?

Vil du ha mer? Hva syns du om del 3?Dato: 15.apr.2011   Kl: 22:27   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits