Historie DEL 4-vilde

HISTORIE DEL 3-http://biebelin.blogg.no/1302554762_historie_del_3.html

Du snur deg og ser ex-en din Martin... Du blir skikkelig redd for når du og Martin var sammen var han ikke akkurat den snilleste personen i verden. Han hadde slått deg, vært utro og han var stadig vekk full. Men du hadde ikke sagt dette til noen så moren din likte han skikkelig godt. Moren din kom ut i gangen og spurte om du var overrasket og glad for å se han. Du løy og sa ja mens du prøvde å få fram et smil. Så sier moren din "dere kan jo ta dere en tur ut før vi skal spise middag. Du prøvde å stirre på moren din og håpte på at hun skulle skjønne at noe var galt, men neida. Du fikk bare lyst til å fortelle alt som hadde skjedd, men du visste at moren din aldri ville tro deg hvis Martin sa noe annet. Moren din sto fortsatt der og du spurte henne om hun kunne hente mobilen din som lå oppe på rommet ditt. Og selvfølgelig måttet Martin ødelegge den eneste sjansen du hadde for å komme deg bort. "Jeg har mobilen min med så du trenger ikke å hente den" sa Martin. Men du sa at du trengte den og da stirret Martin skikkelig stygt på deg og du visste at det var best at du godtok det sånn som det var nå. Dere gikk ut og han begynte å snakke til deg. "Lenge siden sist babe." Du sa ingenting. Så ble det en slags pinlig stillhet, men ingen av dere brydde dere. Dere kom til en bygning somlignet på en gammel lagerbygning. Han tok deg med inn i bygningen, og der inne sto det to andre gutter. Du visste med en gang at dette ikke lovet bra. De to guttene kom mot deg. Deså nøye på deg før en av guttene komveldig nært deg. Han prøvde å kysse deg, men du trakk deg unna. Han fulgte etter deg og du gikk så langt bak at du sto helt klistra opp til veggen. Du hadde ingen sjanser til å klare å stikke av. Så du sto der bare, du var helt fortapt og fikk mest lyst til å gråte. Han begynte å kle av deg. Du prøvde å komme deg unna ved å slå han, men han var mye sterkere enn deg så du kom deg ingen vei. Plutselig hører dere en bil utenfor, og den ene gutten tok opp en kniv og sa til deg "hvis du noen gang sier dette til noen så synes jeg synd på deg" også løp de ut. Du faller sammen på gulvet og begynner å gråte. Så ser du en skygge som kommer nærmere deg. Du skynder deg og tørker bort tårene og ser opp. Når du ser opp ser du at det er Justin som står deg. Du ble skikkelig overrasket og begynner å tenke på en unskyldning for hva som hadde skjedd. 

Han setter seg ned sammen med deg og ser deg dypt inn i øynene mens han spør "kjære deg, hva er det som har skjedd?"........Written by Vilde

Hva synes du om denne delen?

Noe du vil ha med i resten av historien/neste del?

Dato: 15.apr.2011   Kl: 22:54   Kategori: Blogg   Kommentarer: 8
ja jeg vil ha mer

Skrevet av:
16.apr.2011 05:18

ja ! og historien av Tuva :D

Skrevet av:
16.apr.2011 15:10

Ja, skriv mer <3

Skrevet av: Emma
17.apr.2011 16:36

hvorti kommer neste? meer <3

Skrevet av: Ida Bieber <3
28.apr.2011 07:49

ja.. vil ha mer

Skrevet av: Monica
19.mai.2011 19:30

ja... vi vil ha mer

Skrevet av: Monica
19.mai.2011 19:33

mer...

Skrevet av: Monica
19.mai.2011 20:07

mer .....

Skrevet av: Monica
19.mai.2011 20:09

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits