Historie Del 1

http://biebelin.blogg.no/1302551858_justin_bieber_histori.html <- Les om historien der, slik at du får vite mer om den!

Innlegg av: Tuva

Du våkner av skarpe lyder som borer seg inn i ørene dine. Du vil ikke tenke. Du vil ikke tenke på noe som helst. Du vil rett og slett glemme alt som har hendt i livet ditt, og bare la deg dø.. Du hører harde tramp som tramper i gulvet. Du kryper enda nærmere mamma under det kalde, lille teppet. Du kjenner en kraftig klump i halsen din. Det er bare en setning som fyker gjennom hodet ditt. 'Dette vil bli min siste dag med mamma'. Du kjenner tårene presser seg fram. Du vil skrike, men tør ikke. Du vil ikke la et skrik ødelegge din siste stund med mamma. Luften i det lille rommet er ikke så god. Det er ingen vinduer her, og ingen luftehull. Rommet har lysegul tapet men rosa blomster på. Det er et bord og tre stoler inni dette lille, trange rommet. Det lukter mint. Sterk mint. Du føler deg varm og kald samtidig. Ganske behagelig egentlig. Men hjertet ditt dunker høyt og raskt, og du vet ikke helt hva du skal gjøre. "Så så", sier mamma med den søteste stemmen du har hørt. "mhm", svarer du lavt og hest tilbake, og kryper enda nærmere mamma. Du skulle bare ønske pappa var der. Du husker sist gang du var med pappa. Dere satt i stua og så på Liverpool kamp. De vant, og faren din var superglad. Som den lille prinsessa hans, var du også superglad! Nå som pappa er borte, er det ikke mye å være glad for. Og krigen er igang. Mamma lovde meg at vi kan rømme hvis vi kommer oss ut av bygningen. Jeg ble litt kald. Fikk på en måte en frysning. Egentlig vil du bare sovne inn, men føler det blir egoistisk av deg. Å la mamma bli her alene, aldri! Mamma'n din, jo. Hun er vakker, snill, blid og utrolig hyggelig! Du kunne ikke ønsket deg en annen.. DUNK! Sier det i døra. Du stokk. Er livredd. Det må være krigere. Du ber til Gud om å overleve. 

Kommer kanskje mer imorgen. Hvis ikke, kommer det overimorgen!

Tumblr_ljgl29bfzu1qistwbo1_500_large

Ja, Justin er innblandet. Han kommer senere i historien, kanskje i del 3. Men husk at du bør lese del 1 veldig nøye. Teksten er skrevet på en vanskelig måte, så dere må liksom 'lese imellom linjene'. Lykke til!

Hva syns du om Del 1?

Dato: 11.apr.2011   Kl: 22:26   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2
MERE!! :D

Skrevet av: Hilde<3<3<3
11.apr.2011 23:22

Kult:D

Skrevet av: Mimosa5
24.apr.2011 12:39

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits