Dagens imagine

Innlegg av: Tuva

Imagine 1: (under vann) Du prøver å svømme opp. Men klarer det ikke. Faller lett til bunns.. Det eneste i tankene dine er: Du er død. Men du er ikke død. Du får en helt. Du kjenner armer rundt kroppen din. Tror det er en blekksprut eller noe, som skal drepe deg. Du blir dratt oppover. Du er oppe! Og i live. Du ser lyset. Og ikke bare lyset, verdens søteste gutt. Justin Bieber! Han er din sanne helt. Han reddet deg fra å dø!

Imagine 2: Alt du vil er å slappe av. Etter en laaang, laaang trening. Du er nemlig Norges mester i turn. Du vil bevise at du fortjente gullet du fikk. Supersliten, ja det er du. Du sitter og tenker. Tenker på Favoritt-kjekkasen din. Justin Bieber. Alle de fire veggene på rommet ditt er fulle av Justin plakater. Du har Justin for deg selv, i klassen. Ingen andre enn du liker ham. I klassen din. Du ville blitt knekt om venninna di en dag kom og sa: "Justin er digg, og bare min". Men, du håper at ingen gjør det. Bank bank, hører du på døra. Du går og åpner. Inn kommer venninna di. "Jeg er verdens største JB fan, bare så du vet det, han er ikke din lenger!". Han lukker døra og går. Du klarer ikke stå på ben lenger. Bare faller ned på gulvet. Gråter deg til søvne.. Når du våkner er foreldrene dine hjemme. De har bært deg til sofaen. Hvorfor sov du på gulvet? Spør mamma, når hun ser at du er våken. Joo.. Sier du, og forteller det som skjedde. Å jenta mi, slikt skjer, men inni deg, der vet du at du er den største fan'en hans! Ikke bry deg om venninnen din! Du takker og går og legger deg. Når du våkner kommer mamma inn med en muffins på en tallerk. Ved siden av muffinsen ligger to billetter til JUSTIN BIEBER konserten i Danmark. BACKSTAGE! Du blir superglad! Venninna di blir skuffet når hun får vite det. Og "overgir" seg.
Dato: 06.mar.2011   Kl: 22:20   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1
Nice :-)

Skrevet av: Bieberfreak - Bloggen om Justin Bieber! <3
06.mar.2011 22:53

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits