Historie

Hehe, handler ikke om Justin før i slutten.. Brukte noen dager på denne. Håper virkelig du leser den.. Og kommenterer. :-D

Livet ditt er dumt. Du har ingen venner, og foreldrene dine ser du nesten aldri. Men de elsker deg! Og en annen ting som er bra i livet ditt er: Musikk. Du har mange sanger innpå lista di både på Spotify og Itunes. Du har lagt dem alle innpå iPoden, og spart penger til å kjøpe noen gode headset, altså, JUSTBEATS! Du panter flasker du ser på gaten. Roter i søplet og er bare litt "ekkel". Men du tjener på det. Du er ganske paranoid, og er litt redd for å være alene hjemme, men du må. Du kjeder deg. Rusler rundt om kring. Nettopp komt hjem fra skolen, og gått ut for å lete etter flasker. Du finner ingen, så du går hjem og gjør lekser. Du har en data, men den funker nesten aldri. Så du gjør lekser i 2 timer, og blir ferdig med alle for hele uka. Jaa, tenker du. Imorgen skal du ut og lete etter flere flasker. Vel, klokken går. Du spiser, spiser mye. Det blir vel snart tomt, og da må du tømme sparebørsa, igjen. Du sløser aldri. Du har en perfekt slank og normal kropp. Spiser bare sunt. Du vil ikke bruke penger på snop og godteri. Du må betale for vann i huset. Og det suger. Noen ganger tar du penger fra foreldrene som de glemmer når de er hjemme en gang i måneden. Vel, du går og legger deg. Du sover så utrooolig godt. Og gleder deg til neste dag. Da er det planleggingsdag på skolen og du kan bruke hele dagen til å finne flasker. Du sovner rundt 22:30, og våkner klokken ni. Du dysjer, kler deg og spiser. Så går du innpå dataen, du har ikke vært innpå dataen på 2 uker. Du har 7 mailer. Du skjekker dem. "Mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, pappa". Du åpner den første mailen, moren din skrev:

" Hei! Nå er vi i Thailand. Vi måtte ta en forferdelig sprøyte for å komme inn, for ikke å få noen dumme sykdommer. Og, flyet, herregud. Det var noen altfor skipe kvinner der. De flørtet ganske mye med pappaen din. Jeg er heldig, han er virkelig en sjarmerende mann, ja! Men vi fikk servert noen skiver og nøtter, det var kjekt. Så sovnet faren din. Han er så søt når han sover. Forresten, vi tar og kjøper noe til deg, vi, lille venn. :-) Og vi sender noen penger til deg, som antagelig ikke vil komme før om en måned. Vi har fått en spillejobb her, så vi tjente mange penger. Vi skal bruke dem på klær og ting til deg, du er jo 12, snart tenåring. Ååå, jenta mi. Jeg er så glad i deg, det finnes ikke ord! Jeg blir så lei meg når vi må reise heeele tiden, det er skipt! Men vi kommer jo tilbake om 35 dager. Gleder meg så utrolig til å komme hjem. Men nå må vi snakkes. Husk å maile meg tilbake om hvordan du har det! :-) Elsker deg! "

Du får dårlig samvittighet.. Skriver tilbake:

" Jeg er så lei meg mamma! Jeg har jobbet hardt med skolearbeid, og tjent meg en del penger i det siste. Har holdt meg vekke fra dataen. Men igår fikk jeg gjort alle leksene for uka, og idag er det planleggingsdag på skolen, så jeg skal ut og tjene meg noen penger. Jeg sparer til et headset, og vil satse på musikken, slik som du gjorde.. Og forresten, imorgen har jeg en tannlege-time. Jeg håper det går bra. Jeg sprang rett i en stolpe, og brakk en liten del av tannen min for to uker siden. Ååå, det gjorde så utrolig vondt! Og på skolen har jeg gode nyheter. De skal kanskje sette meg til Ungdomsskolen! De syns jeg gjør det så bra på skolen, og jeg har jo komt mye lengre enn de andre i klassen.. Så jeg håper de setter meg over til Ungdomsskolen. Det hadde vært kjempe kjekt. Jeg har lest 7-klasse bøkene hundre ganger, eller, det var kanskje litt overdrevent. 3-4 ganger kanskje. Og i mat og helsen lager jeg de godeste ting! Jeg er gruppe-sjef! Så, jeg koser meg på skolen. Selv om jeg ikke har noen venninner, så storkoser jeg meg. Jeg slipper krangler og alt det der. Haha, sier jeg bare. Fjortisene i klassen krangler hele tiden og må ut på gangen og prate. De får en del kjeft. Og jeg må fortelle en liten ting.. Jeg har truffet en gutt. Han er utrolig søt. Han har knall blå øyne, som pappa. Og han har svart hår! Herregud, han er himmelsk! Han kysset meg i forigår.. :-) Han sender meg meldinger heele tiden! Det er SØØØTT! Og han hører på den samme musikken som meg, og sier han vil ta meg med på Jusin Bieber konsert en dag. Ja, hehe, han så plakatene mine. Og han er et år eldre enn meg og heter Daniel. Han er så søt. Ja, nok om han. Jeg drømte om deg og pappa inatt! Jeg drømte at vi, hele gjengen flyttet til Danmark, der med det spillestedet dere er på hele tiden, vet du. Også kan vi være sammen så utrolig lenge. Ja, dere må jo fortsatt reise mye. Men dere er jo mest i Danmark da. Men, uansett hvor ofte dere er vekke, så elsker jeg dere uansett like høyt. Høyere enn dere virkelig vet. Dere er best! Jeg ryddet forresten huset igår. Nå er det skinnende. Jeg har jo aldri besøk, men det er kjekt å bo i et pent og rent hus. Vel, vi snakkes. Elsker deg også. <3 "

Du leser igjennom det du skrev to ganger. Så sendte du det. Når du leste de andre meldingene, da gråt du.. De var så redde for deg. De savnet deg. Du fikk så utrolig dårlig samvittighet.. Så du skrudde av dataen. Fant fram et papir, og tegnet en tegning. Du tegnet deg, sammen med foreldrene dine. Du tegnet det ganske fint, med penger som regnet ned fra himmelen. Årh, du skulle så inderlig ønske det var slik dere hadde det. Bak det igjen, tegnet du et utrolig pent hus, med basseng. Og mange folk/venner ved bassenget. Du farget det, og brettet det. Så gikk du til posten, og postet det.

Så gikk du rundt og letet etter flasker. Idag hadde du flaks. Du fant 37 flasker! Men, du gikk jo og letet i flere timer. Du pantet dem og fikk 50-60 kroner. Du kjøpte masse frukt og brød. Grovbrød, det var det du elsket. Også var det så billig! Deretter gikk du hjem og la frukten oppi det pene fatet, og brødet nedi brød-skuffen. Du spiste en frukt, og ryddet etter deg. Så ringte telefonen. Det var Daniel. Han ville møte deg på stranden, han måtte fortelle noe viktig. Du kledde på deg, låste døren, og syklet ned til stranden. Der stod han. Med sitt fine svarte hår og knall blå øyne, og den rosa, kysse-munnen. Du gikk mot han, og han kysset deg lenge på munnen. Etter det spurte du hva han ville. Vel, sa han og smilte. Faren min vant 1 million i lotto, og VI TO SKAL PÅ JUSTIN BIEBER KONSERTEN I DANMARK, 1 APRIL! Du skrek. Ikke fordi du skulle på Justin Bieber konsert, men fordi du skulle på Justin Bieber konsert med ham!

Tiden fløy og April kom. Du hadde fortalt foreldrene dine, og de var utrolig glade på dine vegne.

Du tok en siste farvell til foreldrene dine. Vi elsker deg. Jeg elsker dere også. Du måtte felle en tåre.. Du ville ikke forlate dem, men du bare måtte. Du hadde faktisk litt lyst også. Selv om de kom igår, og du ville være med dem.. Du hadde fått en uke fri fra skolen, og hadde gjort leksene for den uka allerede. Du var klar for konsert. Joakim og faren hentet deg. Du satte den inn i bilen ved siden av Joakim. Dere kysset. På flyplassen virket Joakim utrolig følsom. Han ga faren rundt hundre klemmer. Du syns det var søtt. Så reiste dere. Konserten var fantasisk! Dere koste dere utrolig! Dere elsket hverandre utrolig høyt, og elsket hverandre for alltid..

Tumblr_lgw8avp6ko1qgujfno1_400_large

Sorry for at det ble ganske lite Justin Bieber. Men det var gøy å skrive historie. Den ble vel ikke så bra, men jeg er tross alt bare 11 år, og øver fortsatt.

Hva syns du? Av Tuva

Dato: 27.feb.2011   Kl: 20:23   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2
den var kjempe fin, men hvorfor heter han daniel først og joakim etterpå? :p

Skrevet av: ezel - helene og michelle (kommenterer stortsett tilbake)
27.feb.2011 21:16

Haha, sorry. Klarte ikke bestemme meg, skal fikse det ;)

Skrevet av: Biebelin
28.feb.2011 08:02

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits