Imagine

Hei! Nå har vi ikke hatt imagine på en stund. Så.. jeg tenkte jeg skulle lage en nå. Så, kommenter hvilken du likte best. 1, 2, 3 eller 4. :-) IKKE kopier. Det er heller ikke lov å kopiere og skrive mer på dem. For jeg har lagt fortsettelser, liksom 1, 2, 3, 4.

1: Du sitter i sofaen med PC-en på fanget. Hører på musikk. Og selvfølgelig, Justin Bieber. :-) Moren din løper opp trappen. Skru ned! Roper hun. Du svarer surt: NEI! Senere roper hun at det er middag. Du ignorerer henne fullstendig. Når dere er ferdige å spise sier hun at hun har en overraskelse til deg. Hun henter vesken hennes, og tar opp to billetter!

2: Du er på konserten til Justin Bieber. Du skriker og synger med. Du har på deg lette klær. Kort shorts og singlett som går over navlen. Du ser at han smiler til deg. Du smiler tilbake, flørtete. På One Less Lonely girl sier han i mikrofonen at han skal ha en jente opp på scenen. Du ser skuffet ut. Som om du føler at han skal ta en annen jente, og flørte med henne.. DU! Han peker på deg. Du klarer ikke snakke. Blir dyttet opp på scenen av sure jenter. Men du, du smiler! Og det samme gjør Justin!

3: Konserten er ferdig og du tar en tur på stranda dagen etter konserten. Du hører skriking, hyyyyling og masse fotografering. Inn kommer en Range Rover. JUSTIN BIEBER! Han har på seg shorts og t-shorte. Han løper mot deg, mens han tar av seg skjorta. Du smiler, mens du er flau. Han setter seg ved siden av deg. Og kysser deg.

4: Livet deres fortsetter med barn, bryllup og bare lykkelighet!

Written by Tuva
Dato: 22.feb.2011   Kl: 12:07   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2
Sukt kul blogg ;D

Skrevet av: Justin Bieber -fan<3
22.feb.2011 13:04

Sykt* <3:)

Skrevet av: Justin Bieber -fan<3
22.feb.2011 13:06

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits