Dagens imagine

DETTE VAR EN IMAGINE JEG LAGDE I DESEMBER 2010! Fant den i utkast, hahah! Syns?Imagine 1- Det er søndag, du har på deg skikkelig slaske klær, håret er satt opp i en ball og du har null sminke på.
Så sier moren din at du må ut og gå tur med hunden deres. Du tar på deg jakke og sko. Du går først litt nede ved havet, men du bestemmer deg for å gå til parken. Når du kommer til parken kan du se at noen sitter på en benk, du kan også se at det er en gutt som sitter der. DU blir skikkelig flau og håper at han ikke skal se deg siden du ikke har sminke på deg og at du har skikkelig slaske klær. Du prøver å skynde deg ut av parken, men plutselig begynner hunden din å bjeffe. Da snur gutten seg rundt og ser på deg, og da kan du se at det er Justin Bieber. Du blir skikkelig glad men du blir også ganske flau. Dere ser hverandre i øynene og du klarer ikke å røre deg. Du kan se at han kommer mot deg. Han gir deg en bukett med roser og sier "endelig fant jeg deg søta". Han tar av deg hetta, ser deg dypt inn i øynene og begynner å kysse deg, og plutselig begynner det å regne! Men Justin står fortsatt i ro som ingen ting hadde hendt og dere begynner å kline! Resten av dagen tilbringer dere sammen, og etterhvert blir dere kjærester/bestevenner.


-Tuva

Dato: 29.sep.2011   Kl: 16:13   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits