07.jan.2011

Kom uten Justin på People's Choice Awards. Foto: All Over Press

Mannen som oppdaget Justin Bieber (16) på YouTube og sikret seg en managementavtale med den talentfulle gutten fra Canada i 2007, Scooter Braun (29), er kanskje tenåringssensasjonens nærmeste kilde (om du ser bortifra "Baby"-hitmakerens mor) og nå har han uttalt seg om de siste romanseryktene som har svirret rundt 16-åringen.

MTV News skriver at Braun for ikke lenge siden deltok i en chat på internett og uttalte seg om Biebers angivelige forhold til den vakre Disneystjernen Selena Gomez (18).

- Alle sier jeg overser en viss sak alle vil vite noe om, skal Braun ha forklart.

Noen kyssebilder av Justin og Selena havnet i pressen etter at paret tilbrakte noen dager på det eksotiske feriestedet St. Lucia i Det Karribiske Hav under nyttårshelgen sammen og de fleste medier tror nå tenåringsparet er kjærester.

Scooter derimot, har et annet syn på saken.

- Alle vil vite noe. Dette er hva jeg vil si dere. Gutten reiser mye og jeg har alltid fortalt ham, jeg har alltid sagt, liksom: "Du bør ikke være i et forhold om du ikke kan gi noen alt", insisterer 29-åringen.

- Jeg kjenner ham og personen dere refererer til er en veldig nær venn og har vært det en stund nå. Slik jeg ser det, er det det de er, avslutter manageren.

Selena Gomez (18) nektet for at det var noe mer enn vennskap mellom de to i desember - og har mottatt drapstrusler fra Justins fans etter at kyssebildene havnet på nett.

Her er de sammen
på en basketballkamp i høst. Foto: All Over Press

Dato: 07.jan.2011   Kl: 22:00   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1
kul blogg!<3

kommentere min? ;)

Skrevet av: Maiken
07.jan.2011 22:06

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits