Glee

Traff Cheryl i høst og skrytebildet fra møtet ut på Twitter.

Dette lå vel i kortene?

Tenåringsstjernen Justin Bieber (16)drømmer ikke bare om å vinne en Grammypris ellersammenligner seg selv med store artister som Beatles og Michael Jackson.

Nå ønsker nemlig "Baby"-hitmakeren, som allerede har hatten gjesteopptreden i tv-serien "CSI" og snart er aktuell idokumentarfilmen "Never say Never", en gjesterolle i hitserien "Glee".

... men til tross for at han ennå ikke vet om drømmen kommer i oppfyllelse, klarer han samtidig å komme med noen krav også.

Pop-pjokken vil nemlig bare være med om produsentene gir den britiske popstjernen og "The X Factor"-dommeren Cheryl Cole (27) en rolle.

- Cheryl og serien passer som fot i hose. Den handler om folk som ser bra ut og kan synge og danse - og det er så Cheryl, insisterer 16-åringen ifølge The Sun.

Skal vi tro sladderblekka mener tenåringsidolet det bare er én liten hake ved ønsket.

- Hun er vakker, men jeg er ikke helt sikker på om hun kan klare å komme unna med å spille en student. Det ville vært flott om hun spilte en vikar som tok et sabbatsår fra England eller noe. Kan du ser for deg hvor heit Cheryl ville bli kledd som en lærerinne?! ytrer visstnok Justin om vi skal tro The Sun.

- Glee er en flott måte å introdusere henne for USA på - alle ser på den, avslutter tenåringsidolet.

Det er ikke første gangen Justin skryter av 27-åringen. Allerede i sommer, innrømmet Justin at hangjerne kunne tenkt seg å date den 11 år eldre popsskjønnheten.

Justin underholdt på britiske "X Factor" i november og flørtet med Cheryl som satt i panelet ved å be henne ringe ham. Foto: All Over Press

Dato: 07.jan.2011   Kl: 21:58   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits