03.jan.2011

Justin har tidligere innrømmet han syntes Selena er "fantastisk". Foto: All Over Press


Romanseryktene har svirret rundt Selena Gomez (18) og Justin Bieber (16) i lang tid.

Etter at den vakre tenåringsstjernen mest kjent fra Disneyserien "Wizards of Waverly Place" og den populære popstjernen og spiste pannekaker i Philadelphia og ruslet en koselig rusletur sammen i Miami Beachi desember, har ryktebørsen ikke stått stille.

Selena nektet for at det var noe på gang til pressen i midten av desember - men sidendisse svært romantiske bildene (ekstern lenke) som ble tatt av paret ombord på et yacht i Det Karribiske Hav under nyttårshelgen, nå har lekket til mediene, har forholdet tydeligvis tatt en ny vending.

Ikke bare kysser tenåringsparet på bildene - men Selena, som forøvrig er kledd i en turkis bikini for anledningen, gir Justin en inderlig god kroppsklem og 16-åringen følger opp med å ta henne på rumpa da han følger henne inn i yachten igjen.

Verken Justin og Selena ser ut til å innse at de blir fotografert mens de koser seg sammen i solen og en offisiell bekreftelse på at de er kjærester lar vente på seg.

Men 16-åringen gav i hvert fall noen hint på Twitter den 2. januar.

- Alle jenter bør føle seg vakre. En ekte mann vet hvordan han skal behandle en kvinne som en dronning. Din egen lykke kommer fra deres, innrømmet "Baby"-hitmakeren på sin personlige Twitterside.

Det var Just Jared som først publiserte bildene - se saken her (ekstern lenke).

 

 

Løfter Selena Justin på bildet nr 3? Cx

 

 

 

 

Er sykt glad nå. De passer sammen, og jeg har ventet lenge på dette. Jeg visste at en gang blir de sammen.

 

eric-justin@hotmail.com

Dato: 03.jan.2011   Kl: 11:02   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits