Justin og Usher?

Justin sikret seg en platekontrakt etter å ha blitt berømt på YouTube i fjor. Nå er han en av verdens største stjerner i sitt segment. Foto: All Over Press

Mange satte nok julemiddagen fast i halsen da de fikk vite at Justin Bieber (16) har en duett klar med ingen ringere enn RnB-stjernen Rihannas voldsdømte ekskjæreste, Chris Brown (21).

Det var Brown selv, som i august i fjor bledømt til fem års prøvetid, ett år med terapi i en støttegruppe for konemishandlere, besøksforbud og seks måneder med samfunnstjeneste for å ha overfalt og banket Rihanna (22) gul og blå i februar, 2009, som avslørte samarbeidet.

- JEG og Justin Bieber har en hitlåt til fansen der ute på vei i begynnelsen av det nye året!!! 2011, skrøt "I Can Transform Ya"-artisten på sin personlige Twitterside den 25. desember.

Du bør ikke bli overrasket over samarbeidet.

Justin hintet nemlig allerede i oktober at han hadde funnet tonen med den 21 år gamle RnB-artisten.

- Ganske hypet nå. For en ny single med en av mine venner og en artist jeg pleide å synge coverlåter til på youtube. Stor plate. En hit!! innrømmet 16-åringen på Twitter i oktober og linket til en video hvor han synger Browns hitlåt "With You".

Det er ennå ikke kjent om låta blir å høre på Chris Brown eller Justin Biebers kommende album.

Her har du en liten bildespesial av Justin Biebers pressekonferanse på CNN Center i Atlanta, Georgia, den 23. desember

Dato: 27.des.2010   Kl: 19:24   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits