22.des.2010

 

 

SPØRRERUNDE. SPØR SÅ MYE DU VIL. HER.

 

 


Topp.no tar en liten juleferie og er tilbake på plass igjen mandag 27. desember...

... og i det julefreden senker seg tenkte vi runde av og ønske alle våre lesere EN RIKTIG GOD JUL med et lite tilbakeblikk på Justin Biebers 2010.

Det er nemlig litt av et år den 16 år gamle tenåringssensasjonen, som ble oppdaget på YouTube i fjor sommer, har opplevd.

Slik ser Justin Biebers årsberetning ut:

Januar

"Somebody to Love"-hitmakeren innledet året ved å synge en sjarmerende serenade til Disneystjernen Selena Gomez på en Nyttårsaftenkonsert i Las Vegas, Nevada.

Deretter gikk ting fra søtt til ekkelt.

13. januar deltok nemlig Justin på MTV-programmet "Silent Library" og måtte stikke nesa inntil en av verdens mest illeluktende frukter. 

Hvordan det gikk - kan du se her

Februar

I begynnelsen av februar, ble Justin valgt av de legendariske musikkprodusentene Lionel Richie og Quincy Jones til å synge den aller første strofen i den nye versjonen av låta "We Are The World" fra 1985 - noe tenåringsidolet selv beskrev som "Helt sykt!!!".

19. februar lanserte Justin den norsk-produserte musikkvideoen til hans største hit hittil: "Baby" og ikke lenge etter fikk Hillevi fra TOPP møte Justin i Paris!.

Mars

Begynnelsen på måneden mars, ble tung for Bieber.Manageren hans Scott Braun ble anmeldt av politiet og risikerte ett års fengsel for en tragisk hendelse som fant sted i november, 2009. 

Men måneden avsluttet med et høydepunkt da det unge tenåringsidolets andre studioalbum, "My World 2.0", klatret til toppen av Billboardlista i USA - noe ingen andre jevnaldrende, mannlige, soloartister har klart siden legenden Stevie Wonder i 1963.

April

I april underholdt Justin under den årlige Påske-egg-jakten ved Det Hvite Hus i Washington D.C. - men holdt på å svime av på grunn av varmen på scenen.

Justin likte heller ikke dette glisebildet av ham på coveret av magasinet People - men tilgav president Obama for å ha uttalt navnet hans feil.

Vi glemmer heller ikke hvordan han disset alle stjernene som jobbet for Disney.

Mai

Mange kommer til å huske dagen da Justin publiserte et bilde av ham selv og realitystjernen Kim Kardashian på Twitter og kalte henne kjæresten hans.

I hvert fall kommer Kim til å huske det - hun endte med å bli truet på livet av illsinte Bieberfans

Mai var også måneden da
Justin møtte Miley Cyrus for en uformell "date" for første gang og nyheten om 16-åringens nye tatovering lekket på nett.

Juni

Årets første sommermåned startet med noen graverende avsløringer rundt Justins foreldre og hvordan de kranglet rått i retten over omsorgsretten for Justin på begynnelsen av nittitallet.

Tenåringsidolet klarte også å få Miley Cyrus på nakken etter at han hadde tulleringt henne opp midt på natten - nesten samtidig som han stakk til Bahamas for et noe frekt fotoshoot med Kim Kardashian.

Juli

I begynnelsen av juli hevdet sladderpressen at Justin haddehooket opp med ekskjæresten Caitlin Beadles i all hemmelighet.

Så slang han med leppa og hevdet han hadde klart å banke alle brødrene i Jonas Brothers om sjansen bød seg.

Juli var også måneden Justins video til "Baby" passerte Lady Gagas "Bad Romance" som den mest sette i Youtubes historie! - samt den samme tiden de første ryktene omtenåringsstjernen første film tikket inn.

August

Sensommeren startet med at Justin avslørte at han hadde sikret seg en gjesterolle i den populære tv-serien "CSI" ved å publisere disse bildene fra innspillingen på Twitter.

"Somebody to Love"-hitmakeren klarte også å hevne seg - og det stort - på Kevin Kristopik - en ung gutt fra Michigan som både hadde hacket seg inn på Justins Facebookprof og publisert en video hvor han tilsynelatende ringer tenåringsidolet med mobilen sin.

Skal vi tro sladderbladene var også Justin frekk mot en fem år gammel jente denne måneden.

September

I september fikk Justin blant annet utfordre basketballstjernen Shaquille O'Neal i en real kamp og på YouTubesiden hans tok "haterne" over kampen mot fansen.

La oss heller ikke glemme at politiet holdt på å anmelde tenåringen på grunn av en vannkrig som gikk for langt etter en konsert på Maryland State Fair.

Da årets MTV Video Music Awards var ferdig den måneden kunne sangsensasjonen gå hjem med sin aller første månemann under armen for "Årets Beste Nye Artist".

Justin poserte også med noen lettkledde jenter fra Hooters - og klina i baksetet på en bil i Venice med Jasmine Villegasdenne måneden.

Oktober

Nesten samtidig som Justin lanserte musikkvideoen til låta "U Smile" i oktober, solgte albumet hans "My Word 2.0." til dobbelt platinum.

Da Justins aller første selvbiografi ble lansert, klarte han også å avsløre hvordan hans aller første date gikk.

Oktober var også måneden Justin ble anmeldt for å ha slått til en tolvåring ved et spillested i Richmond, British Columbia, og måneden Lady Gaga slo ham ved å bli den første artisten noensinne som passerte 1 milliard visninger på YouTube.

Det tilsynelatende manipulerte coverbildet av tenåringsidolet i magasinet Toda Teen Star fikk også mye tyn av pressen i oktober.

November

I november ble Justin kåret som en bedre artist enn både Eminen, Usher, Enrique Iglesias og Kanye West da han stakk av med prisene for både "Beste Mannlige Artist" og"Beste Push Act" da årets European Music Awards var omme.

Justin avslørte også at moren Pattie Mallette slet med rusmisbruk da hun var yngrei november - og noen dager senere flashet han sixpacken for Rihanna under en middag i New York.

Da årets American Music Awards var ferdig, hadde Justin nok en gang utklasset artister som Eminem, Katy Perry og Lady Gaga ved å vinne "Årets Artist" blant de fire prisene han vant den kvelden.

Desember

Da årets siste måned startet, ble det kjent at en paparazzifotograf hadde anmeldt en av livvaktene til Justin etter en episode som skal ha funnet sted utenfor London Hotel i New York.

Justin Bieber sikret seg samtidig sin aller største nominasjon hittil ved å bli nominert til neste års prestisjefylte Grammyutdeling.

Desember var også måneden da Justin på ny ble koblet til Disneystjernen Selena Gomez - siden de begge både spiste pannekaker sammen på The International House of Pancakes i Philadelphia ogtuslet en søt tur sammen i Miami noe senere.

Justin avsluttet så året med å avsløre at det neste albumet vil inneholde en låt eller to med countrygruppa Rascall Flatts.

Puh. Det er litt av et år han har hatt. La oss håpe 2011 blir like erfaringsrikt.

 

God jul Justin! Foto: All Over Press

 

 

Haha. Justin er alltid søt. Til og med, med bart!

 

 

 

 

Tenåringssensasjonen kan juble over et fantastisk 2010. Foto: All Over Press Fortsatt ydmyk over det suksessen har gitt ham. Foto: All Over Press

Twitter har gitt oss mange artige bilder fra Justin. Dette publiserte han natt til 22. desember, 2010. Foto: All Over Press I mars, 2011, innleder han en konsertrekke i Europa og mang en fan gleder seg. Foto: All Over PressHitlåta Baby gjorde ham berømt - og det gjorde romanseryktene til medspilleren i videoen også.

 

Dato: 23.des.2010   Kl: 10:54   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2
Justin drew Bieber forever <3

Skrevet av: Cammiiz
23.des.2010 10:58

Ja, ikke sant. ♥

Skrevet av: Biebelin
23.des.2010 11:00

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits