Ikke helt hans stil

 

Fortvil ei. Justin samarbeider også med noen fra hip-hop-miljøet. Senest i går publiserte han bildet med Lil Twist du kan se nederst. Foto: All Over Press / Twitter


Tenåringssensasjonen Justin Bieber (16) har kanskje blitt kjent for å forføre verden med sin popsjarm det siste halvannet året - men snart blir det nye lyder å høre fra 16-åringen.

Vokalisten i det prisvinnende countrybandet Rascal Flatts, Gary LeVox, avslørte nemlig noen ganske store (og for sikkert mange, overraskende), nyheter forleden dag.

- [Justin] spurte om vi ville gjøre en duett med ham på hans neste plate, røpet LeVox til radiostasjonen WSIX ifølge CNN nylig.

- Det er en veldig bra sang, faktisk! Pjokken er veldig talentfull. Han spiller fem eller seks forskjellige instrumenter veldig bra også, forklarte countryartisten.

Bieber bekreftet selv uttalelsen på Twitter søndag ved å skryte av det populære countrybandet:

- Jeg elsker @RascalFlatts og er hedret over at de lager musikk med meg, skrev "Baby"-yndlingen.

- Og for de som ikke vet det... har de flotte låter som denne, la tenåringsidolet til og linket til musikkvideoen fra Flatts låta "My Wish". (hør den nederst i saken).

Ikke fortvil

Om du er redd Justin vil ta den helt ut og endre musikken totalt på det neste albumet, trenger du ikke få panikk.

Mandag (20. desember) avslørte han nemlig at han hang med den amerikanske rapperen Lil Twist og til MTV nylig, innrømmet han at han kanskje kunne se de to samarbeide på en låt eller to.

- Lil Twist er kameraten min og vi jobber på noen greier bare for moro skyld, forklarte Justin.

I forrige uke ble Justin Bieber også observert i studioet til rapperen P. Diddy i New York, så vi regner med at det nok ikke bare blir country å høre på det neste albumet.

 

Dato: 21.des.2010   Kl: 15:57   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1
kul blogg

Skrevet av: Mariaa Velta. Kommenterer alltid tilbake ! :-D
22.des.2010 12:13

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits