17.des.2010

Justin har også innrømmet han er litt betatt av den britiske popstjernen Cheryl Cole og for ikke lenge siden fikk han møte henne i Wales. Bilde fra Twitter

Det er vel ingen tvil om at Justin Bieber (16) er en sjarmør.

Popstjernen har kapret mangt et hjerte etter at han ble oppdaget på YouTube i fjor og har blitt koblet til både den gryende popstjernen Jasmine Villegas og Disneyskjønnheten Selena Gomez (18) den siste tiden.

Selena har riktignokavkreftet romanseryktene i ettertid og episodenhvor han kysset Jasmine i baksetet av en bil i september, har Bieber selv glattet over ved å si "det bare var et kyss" og ikke noe mer.

Men tenåringsidolet har uansett plenty av erfaring når det kommer til det motsatte kjønn.

I et nytt intervju med magasinet Heat avslører nemlig "Somebody to Love"-artisten nå at han sammen med flere jenter da han var yngre.

- Jeg hadde et par kjærester. Jeg begynte å date jenter litt da jeg var 13 eller noe... Det er ikke så tidlig, insisterer "Baby"-hitmakeren til Heat.

Justin røper også at han husker sitt første kyss.

- Ja. Det var ganske kult. Jeg husker ikke hvor det skjedde, da. Jeg har kysset en masse jenter siden den gang, røper 16-åringen.

Om realitystjernen Kim Kardashian (30), som han forøvrig kalte "kjæresten sin" på twitter i mai, ba ham på ordentlig date, ville han nok takket ja.

- Jeg syntes hun er søt. Hun er ikke for gammel for meg! Alt over 40 er for gammelt for meg.

Her har du en liten kyssespesial av Justin

Dato: 17.des.2010   Kl: 20:40   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2
fine bilder :D

Skrevet av: mjkl
17.des.2010 20:46

Kule bilda :D:D:D

Skrevet av: Mimosa5
17.des.2010 21:33

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits