;O

Dette bildet ble tatt samme kveld han ble tiltalt for vold. Foto: All Over Press

Justin Bieber (16) har sluppet unna en siktelse i forbindelse med voldsepisoden som skal angivelig ha funnet sted ved et spillested i Richmond, British Columbia, fredag 15. oktober.

En 12 år gammel gutt hevdet han ble slått i ansiktet under en konfrontasjon på Planet Lazer Entertainment Center i Richmond, oganmeldte tenåringsstjernen for hendelsen.

Nå har politiet trukket tiltalen grunnet "manglende bevis".

- Etterforskningen rundt episoden er nå ferdig og ingen anmeldelser vil bli sendt videre idet bevisene vi har funnet ikke støtter en slik handling, opplyser politibetjent Turley fra the Richmond Royal Canadian Mounted Police til Radaronline.

Etter den angivelige voldsepisoden fant sted, hevdet flere vitner til mediene at det var Justin Bieber selv som faktisk var offeret i konfrontasjonen og popsensasjonen selv glattet ut hendelsen på denne måten da Entertainment Tonight spurte ham om saken i slutten av oktober:

- Ingenting skjedde. Det er bare sprøtt, insisterte tenåringsidolet.

Dato: 15.des.2010   Kl: 16:01   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits