Justin + Selena = Sant?

Her er de på årets MTV Video Music Awards i september. Foto: All Over Press


Skal vi tro dagens rykter har forholdet mellom Justin Bieber (16) og Selena Gomez (18) utviklet seg til noe mer enn bare vennskap.

TMZ har huket tak i et bilde som angivelig beviser at tenåringsparet dro på en romantisk date til The International House of Pancakes i Philadelphia, før Q102 Jingle Ball i New York, onsdag (8. desember).

Se bildet her (ekstern lenke).

Ikke bare forlot "Baby"-hitmakeren og Disneyskjønnheten sammen - men ifølge TMZleide de hverande og så "forferdelig kosete ut" mens de satt og spiste sammen inne på restauranten.

Sladderblekka Life & Style hevder samtidig at Justin og Selena har vært på date et par ganger før og at datingen har resultert i en romanse.

- Selena har begynt å skryte om Justin til vennene sine. Og han har vært forelsket i henne kjempelenge. De har definitivt noe på gang! hevder en kilde til tabloidmagasinet.

Tidligere i år nektet Gomez for at hun datet 16-åringen:

- Hva for noe?! Han er jo bitteliten. Nei, nei, vet du hva, han er som lillebroren min. Jeg gjør ikke det. Det er bare merkelig, insisterte 18-åringen da hun var gjest på tv-programmet til Ellen DeGeneres i slutten av september.

Selena Gomez, mest kjent for sin gryende popkarriere og rollen i hitserien "Wizards of Waverly Place", har tidligere vært koblet til både Nick Jonas (17) fra sensasjonsbandet Jonas Brothers og den like populære skuespilleren Taylor Lautner (18).

 

HEIA SELENA OG JUSTIN BIEBER! :)
Dato: 11.des.2010   Kl: 15:47   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits