03.des.2010

Det var RnB-stjernen Usher som gav Justin platekontrakt i fjor. Nå kan han ikke nå gutten direkte. Foto: All Over Press

Tenåringsstjernen Justin Bieber (16) er ikke lenger tilgjengelig - på mobilen.

Den 16 år gamle "Baby"-hitmakeren innrømmer han liker å ha mamma Pattie Mallette med på tur - det var jo tross alt hun som hjalp han å publisere YouTube-klippene som gjorde ham berømt - men innimellom krangler de og for ikke lenge siden kranglet de så intenst at hun kuttet ut mobilen hans!

- Moren min reiser sammen med meg. Joda, vi krangler. Jeg tror enhver foreldre og sønn krangler, men jeg elsker mamman min. Jeg syntes det er bra at hun reiser med meg, men noen ganger trenger jeg en pause fordi jeg er med henne 24 timer i døgnet, men jeg elsker henne, jeg liker å være med henne, avslørte tenåringsidolet da han var gjest på radioprogrammetBBC Radio 1 i går (2. desember).

- Her om dagen, kansellerte hun mobilabonnementet mitt. Vi kranglet om noe teit og hun sa, liksom: "Gi meg telefonen din!" og jeg svarte, liksom: "Nei!", og da gikk hun og kansellerte det, innrømmet 16-åringen.

Konsekvensen rammer nok gullgutten, som onsdag ble æret med sin aller første Grammynominasjon, hardere enn tenåringer flest.

- Om Usher vil ha tak i meg... blir det vanskelig, la han til.

Dato: 03.des.2010   Kl: 16:20   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1
Stakkars Justin :/

Skrevet av: Mimosa5
03.des.2010 16:27

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits