03.des.2010

En stolt 16-åring viser følelsene slik. Foto: All Over Press


Justin Bieber (16) ble helt satt ut da han fikk vite at han er nominert til Grammyutdelingen.

Den unge "Somebody to Love"-hitmakeren, som sikret seg en platekontrakt etter at han ble oppdaget på YouTube i fjor, er nominert for to priser da musikkbransjens gjeveste prisutdelingen går av stabelen i februar, 2011.

Se alle de nominerte artistene og stem på din favoritt her

- Ok. Jeg er på en måte ganske så sjokkert. Vel, ikke bare 'på en måte'.... Helt sjokkert. Jeg kan ikke engang huske hva jeg sa. #Fyttikatta, innrømmet han på sin personlige Twitterside da han fikk de gode nyhetene i natt (norsk tid).

- Jeg la meg for litt siden og tenkte på at jeg var nominert for 1 grammy og var allerede freaket ut.... da @scooterbraun [manageren, red.anm.] ringte meg... 2 nominasjoner!!

- Vinn eller tap... Dette er helt sprøtt!! Grammyutdelingen!!! Fyttikatta!!! Wooohooo... ok ok.. må sove. Kødderu med meg eller?!! fulgte tenåringsstjernen opp med.

16-åringen, som fremførte en livelåt via satelitt fra London, lastet deretter opp en video på Twittersiden hans hvor han forklarte at klokken var 03 om natten (i London).

- Jeg var litt nervøs og sjokkert og jeg fikk ikke helt vist dere hva jeg føler. Men... innleder tenåringsidolet i videoen du kan se under.

... så freaker han totalt ut, hopper og skriker: "Jaaaaaaaa!!"

Se Justin freake ut her

http://www.topp.no/857445/fyttikatta-jeg-er-helt-sjokkert

Dato: 03.des.2010   Kl: 08:42   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits