03.des.2010

Justin Bieber (16) er alle jenters drømmegutt, men hva er det som gjør sangeren så fascinerende?

Topp.no forhørte seg med stylist Anne-Britt Eriksen.

- Justin er ikke redd for å eksperimentere med stilen sin, og han utforsker og fornyer den hele tiden. Men det som er så spesielt med han er at uansett hvilken stil han bryner seg på så beholder han sin særegne image, forteller Anne-Britt til Topp.no.

At "Baby"- sangeren virkelig har funnet noe som funker er det ingen tvil om...

- Han opprettholder en klesstil som appelerer til de fleste unge, som gamle. Stilen hans er en god blanding av den vanlige skaterstilen, og en moderne stil. Justin har skjønt at det er lov til å mixe forskjellige stiltyper så lenge du ikke lar det få for langt, fortsetter Anne-Britt.

Og for oss jenter med en liten drøm om en Justin-kopi, har stylisten gode råd å gi.

- Skal du skaffe kjæresten eller kompisen din stilen til Justin er det veldig viktig at de tørr å gutse. Her gjelder det ikke å holde tilbake på noe, og bli en del av "gjengen". Justin sin stil kan se ganske enkel og klassisk ut, men det er de små detaljene som gir han det lille ekstra. Nerdebriller, store capser, og collegegensere, blandet med litt hippere klær er en slager. Så miks og match, avslutter hun.


Se stor bildespesial av Justin her:

Dato: 03.des.2010   Kl: 08:40   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits