Justins Søte Hevn. Fra Topp.no

Fikk kake på scenen. Foto: All Over Press

Det er ingen hemmelighet at tenåringssensasjonen Justin Bieber (16) er glad i en god narrestrek.

Senest i sommer tulleringte han opp tenåringsdronningen Miley Cyrus (17) midt på natten og for ikke lenge siden holdt han nesten på å bli anmeldt av politiet da en vannkrig gikk over streken.

Det har til og med vært snakk om at "Somebody to Love"-artisten skulle bli den nye programlederen i en ny utgave av MTV-programmet "Punk'd".

Men da Justin Biebers åpningsband Burnham for ikke lenge siden fylte turnébussen hans med plastikkballer - kom sekstenåringen opp med en god hevnaksjon.

Tirsdag (23. november) åpnet de som vanlig opp for hitsensasjonen da Justin skulle holde en utsolgt konsert i Toronto og det var da Justin fikk sin søte hevn.

Bieber hadde samlet på alle ballene og bestemte seg for å kaste de på bandet på scenen - til publikums ville begeistring.

Se hevnaksjonen fanget på film her (ekstern lenke)

Justin fikk seg en overraskelse på scenen han også den kvelden.

Crewet og popstjernens mamma, Pattie Mallette, hadde nemlig laget en kake til tenåringsstjernen for å feire de fire prisene han vant på årets American Music Awards i helgen, og tok den med opp på scenen til Justins store forfjamselse.

Se bildene fra konserten og overraskelsen her

Dato: 26.nov.2010   Kl: 16:11   Kategori: Blogg   Kommentarer: 2
:)

Skrevet av: mimosa
26.nov.2010 17:43

Flink du er til å blogge < ' 3

Skrevet av: Andrea <3
26.nov.2010 19:48

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits