24.nov.2010

TOPP.NO


KONKURRANSE

Mandag 29. november er årets julegave i salg.

Vår kjære sjefredaktør Hillevi har skrevet Topp-boken om tenåringssensasjonen Justin Bieber og på Topp.no lodder vi ut hele 5 signerte eksemplarer av Hillevi til 5 heldige vinnere! 

"Justin Bieber - Veien fra YouTube til Hollywood" forteller historien om Justins utrolige vei fra YouTube til stjernehimmelen - fra hans fattige barndom i Canada, hvor han ble mobbet på skolen og jobbet som gatemusikant, frem til han ble oppdaget da han kun var 12 år gammel.

I dag er "Baby"-hitmakeren en av verdens største stjerner i sitt segment og 16-åringen har allerede rukket å skrive histore på den amerikanske billboardlista, danke ut artister som Lady Gaga og Eminem på American Music Awards og i februar, 2011, kommer den aller første dokumentarfilmen om popsensasjonen som har over 15 millioner tilhengere på Facebook, over 1 milliard visninger på YouTube og 6 millioner fans på Twitter!

Topp har møtt Justin og gir deg i denne boken en eksklusiv titt inn i Justins liv.

Vinn vinn vinn

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av ett eksemplar av boka er å svare riktig på noen spørsmål om Justin Bieber.

Vinn boka om Justin Bieber

Lykke til!

 

Dato: 24.nov.2010   Kl: 16:37   Kategori: Blogg   Kommentarer: 1
kult

kommenter tilbake ?

Skrevet av: SFA Fan !
24.nov.2010 16:54

 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits