Skrevet av Topp 18. November:

Justin har på 1,5 år blitt en av verdens aller største popstjerner i sitt segment. Foto: All Over Press

Topp.no

 


Søndag 21. november vil verden få høre en helt ny låt fra tenåringssensasjonen Justin Bieber (16).

Justin er blant de mange store artistene som skal underholdeda årets American Music Awards går av stabelen og tenåringsidolet har nå avslørt at han vil debutere en splitter fersk låt på scenen.

16-åringen avslørte nyheten da han var gjest på radioprogrammet til Ryan Seacrest onsdag 17. november og innrømmet samtidig at låta er inspirert av den avdøde poplegenden Michael Jackson.

- Jeg vet ikke om dere har hørt det enda... Jeg skal fremføre "Pray". Det er en veldig oppmuntrende sang, veldig motiverende. Den kommer definitivt rett fra hjertet. Den er veldig vakker. Jeg tenkte definitivt på Michaels [Jackson, red.anm.] "Man in the Mirror" når jeg skrev den, forklarte tenåringsidolet.

Låta, som er hentet fra Justins kommende album, "My Worlds Acoustic", lekket på nett fredag, men har nå blitt fjernet fra de fleste YouTube-kanaler.

Justin Bieber er nominert for fire priser på den gjeve musikkprisutdelingen som går av stabelen på Nokia Theatre i Los Angeles den 21. november. 

Dato: 22.nov.2010   Kl: 16:26   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits