Justin Ble Historisk

Startet karrieren ved å legge ut private videoer på YouTube. Foto: All Over Press

I love You Justin.

Kopiert fra Topp.no


Justin Bieber (16) beviste han ikke bare er et stjerneglimt på pophimmelen da årets American Music Awards var omme.

Den 16 år gamle YouTube-sensasjonen sikret seg hele fire priser under den stjernespekkede musikkprisutdelingen som gikk av stabelen på Nokia Theatre i Los Angeles søndag 21. november.

Som om ikke det var nok, stakk han av med seieren i den gjeveste kategorien av de alle - Årets Artist - og slo navn som rapperen Eminem og popdronningene Katy Perry og Lady Gaga i samme sleng.

Justin ble den yngste artisten noensinne til å vinne prisen for Årets Artist og 
"Baby"-hitmakeren, som sikret seg en platekontrakt etter at han ble oppdaget på YouTube i fjor, sørget for å takke mannen som gav ham sjansen ved å be ham opp på scenen.

- Jeg fikk denne muligheten for omtrent ett og et halv år siden og ble omfavnet av en mann som heter Usher Raymond. Jeg syntes han har hatt en utrolig karriere og føler det er på sin plass å invitere ham opp og dele denne med meg. [Han er] ikke bare min mentor men min beste venn og storebroren min. Jeg elsker deg, mann, ytret en ydmyk og takknemlig Justin fra scenen.

Tenåringsstjernen, som fremførte den nye låta "Pray" med en gospelkor i bakgrunnen i løpet av prisutdelingen, stakk også av med prisen for "Favoritt Album", "Favoritt Mannlige Artist" i pop og rock-kategorien, samt "Årets Nykommer".

Her har du en stor bildespesial av Justins AMA-kveld


Dato: 22.nov.2010   Kl: 16:23   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits