Flørtecoach!

Selv mener jeg Justin ikke trenger noen flørtecoach! Kopiert fra Topp.no

På en Hooters-restaurant i Canada.... Foto: All Over Press

Man skulle kanskje tro at popsensasjonen Justin Bieber (16) ikke akkurat manglet erfaring når det kommer til å trollbinde jentene.

Sekstenåringen har allerede sjarmert stjerner somrealitystjernen KimKardashian (30), RnB-skjønnheten Rihanna(22), DisneystjernenSelena Gomez (18) og "Can't be Tamed"-artisten Miley Cyrus (17).

Men tydeligvis trenger han hjelp.

En kilde har nå stått frem til Life and Style og avslørt at 16-åringen har en egen flørtecoach som heter Ryan som lærer ham hvordan han skal oppføre seg offentlig og hvordan han bør presentere seg selv til det motsatte kjønn.

- Ryan viser ham hvordan han skal gå, snakke, flørte, til og med hvordan han skal ha på seg hatten for å tiltrekke så mange jenter som mulig, røper kilden.

"Somebody to Love"-artisten, som for ikke lenge siden flashet sixpacken til Rihanna midt inne på en restaurant, har tidligere innrømmet han ikke forstår hvorfor han er så populær blant jentene.

- Seriøst. Jeg er ikke engang så kul... det som er kult er når dere freaker ut. Jeg kan liksom ikke tro det når jentene gråter. Jeg syntes det er tøft at dere hyler, men, jeg vet liksom ikke, jeg syntes det bare er sprøtt! insisterte han til Access Hollywood i begynnelsen av november.

Syntes du 16-åringen mangler sjarm?!

Justin Bieber
Ville han klart å sjarmert deg?
Ja! Han trenger absolutt ingen flørtecoach!
Tja. Det kommer an på situasjonen.
Nei! 

Dato: 19.nov.2010   Kl: 15:42   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits