Mamma tok narkotika

ALT er kopiert fra topp.no

Moren min var ikke det beste mennesket. Jeg mener, hun var en bra person, men hun gjorde noen feil. Hun drakk. Hun tok sikkert narkotika og sånn, og hun fortalte meg om det fordi hun sa hun har gjort nok dumme ting for begge av oss, innrømmer sekstenåringen til avisen.

Pattie Mallette var bare 17 år gammel da hun ble gravid og vant omsorgsretten over sønnen i mai 1995 etter en bitter krangel med Justins pappa Jeremy Bieber i retten.

Det ble et vendepunkt for moren ifølge Justin.

- Greia er at hun snudde livet sitt rundt på grunn av meg. Da jeg ble født sluttet hun å røyke, hun sluttet å drikke. Hun gjorde alt det der bare for meg, legger tenåringsidolet til.

Det er ikke bare Biebers mamma som har slitt med en tøff ungdom. 

Da Jeremy Bieber i desember 1996 spurte retten om økt besøktstid og overnattingsmuligheter med sønnen, satte Pattie seg ifølge rettsdokumenter TMZ fant, i motverge igjen og hevdet faren slet med "ukontrollert voldelig atferd" og "alkohol - og rusmisbruk".

 // biebelin@hotmail.com

Dato: 15.nov.2010   Kl: 21:16   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  12, Stavanger

  Hei og velkommen til en Justin Drew Bieber-blogg skrevet av meg, Tuva Hjelle. Jeg skal skrive nyheter om Justin, litt Bieberfacts, ha noen konkurranser og slikt. Kos deg og kom gjerne tilbake!


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits